Vasilisas Volodinas prognoze 2024. gada 1. oktobrim pastāstīs, kurām zvaigžņu zīmēm būs veiksmīga diena

2024. gada 1. oktobris daudziem zvaigžņu apļa pārstāvjiem solās būt nozīmīga diena, liecina slavenās zvaigžņu ekspertes Vasilisas Volodinas prognoze. Šis periods būs pilns ar biznesa aktivitāti un iespējām ambiciozu plānu īstenošanai.

Tomēr, kā atzīmē Vasilisa, ne viss būs tik vienkārši: dažas zīmes saskarsies ar iekšējās enerģijas pārstrukturēšanu, kas vienlaikus nesīs gan sajūsmu, gan patīkamas atklāsmes. Šādos apstākļos ir īpaši svarīgi noklusēt savus nodomus, lai izvairītos no liekas iejaukšanās un pārpratumiem. Rakstā sīkāk aplūkosim, kuras zvaigžņu zīmes būs notikumu centrā un kā tās vislabāk var sagatavoties gaidāmajai dienai.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Šajā dienā Aunam jākoncentrējas uz domu attīrīšanu no negatīvās attieksmes, kas var bloķēt viņu pozitīvo enerģiju. Šis periods ir lieliski piemērots radošām aktivitātēm un vaļaspriekiem. Protams, jums ir jāstrādā, taču nevajadzētu pārspīlēt, lai izvairītos no pārslodzes.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērsim ieteicams iemācīties rast kompromisus un izvairīties no konfliktiem par niekiem. Vasilisa iesaka dienu pavadīt vientulībā: varat pastaigāties pa pilsētu vai atjaunināt savu garderobi, kas palīdzēs uzlabot garastāvokli.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem priekšā grūta diena. Iespējami pārpratumi un problēmas saziņā ar citiem. Ja iespējams, labāk ir pavadīt šo dienu vientulībā un analizēt savas pagātnes darbības, lai identificētu kļūdas.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem vajadzētu pievērst uzmanību pašattīstībai un padziļinātai apmācībai. Ir svarīgi uzraudzīt savu uzturu, lai izvairītos no veselības problēmām nākotnē. Pozitīva domāšana palīdzēs virzīt enerģiju pareizajā virzienā.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauva piedzīvos spēcīgu enerģijas pieplūdumu, kas jāvirza uz naudas pelnīšanu un saistību izpildi. Diena piemērota parādu atmaksai, taču nevajag mēģināt apmānīt citus – tas var radīt nepatikšanas.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām zvaigznes pareģo veiksmīgu periodu jaunu attiecību un mīlas dēku uzsākšanai. Piemērots laiks biznesa sarunām un darījumiem, taču no komandējumiem vislabāk izvairīties.

Lasi vēl: Samazinoties enerģijas cenām, inflācija Vācijā nokrītas līdz vairāk nekā trīs gadu zemākajam līmenim

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem tiek solīta labvēlīga diena, kurā daudzi varēs sasniegt savus mērķus. Tomēr nevajadzētu dot tukšus solījumus, lai izvairītos no nepatikšanām. Iespējami konflikti ģimenē un darbā, tāpēc labāk būt atturīgam un pieklājīgam.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem vajadzētu izrādīt pacietību un atturību, lai neradītu ienaidniekus. Nav ieteicams veikt lielus pirkumus vai apspriest finanšu jautājumus ar mīļajiem, lai izvairītos no strīdiem.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam finansiālās aktivitātes ziņā tiek prognozēta veiksmīga diena. Šis ir piemērots laiks, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, attīstītu sevi un uzsāktu jaunus projektus. Nepalaidiet garām iespēju nopelnīt naudu!

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem vajadzētu būt ārkārtīgi uzmanīgiem un nepieņemt vilinošus biznesa piedāvājumus. Labāk koncentrēties uz rutīnas darbiem, kas neprasa lielu koncentrēšanos un izvairīties no negatīvām emocijām.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Zvaigznes iesaka Ūdensvīram atjaunināt savu imidžu un justies brīvi iepirkties. Piemērots laiks sirds problēmu risināšanai un drosmīgu ideju veicināšanai darbā, kuras var apsvērt.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis var panākt ievērojamu progresu savā karjerā, ja viņas ir aktīvas darbā. Vasilisa viņiem iesaka labi izgulēties, lai izvairītos no veselības problēmām. Vientuļās Zivis var satikt kādu interesantu cilvēku, savukārt precētām Zivīm var rasties grūtības nepamatotas greizsirdības dēļ.

Leave a Comment