Ļoti garšīgi un viegli pagatavojama! Karameļu un banānu kūka

Vai jau esat mēģinājuši kombinēt banānus ar vārītu iebiezināto pienu?

Ja vēl neesat, aicinu jūs izmēģināt šo brīnišķīgo kombināciju, pagatavojot šo izcilo kūciņu. Rezultāts būs vienkārši pārsteidzošs! Kūciņa ir mitra, garšīga un tik aromātiska, ka jūs varēsiet sajūsmā apmaldīties tās garšā. Šis kēkss saglabā savu svaigumu un garšu apmēram nedēļu, tāpēc tas ir lielisks izvēle arī priekšdienām.

Šim kēksam ideāli der pat pārgatavojušies banāni, kas jau ir sākusi brūnēt vai kļūt mīksti. Es izmantoju savus banānus, kas bija uzkrāti saldētavā – tikai pārliecinieties, ka tos atkausējat pirms pievienošanas mīklai. Šādi banāni piešķir kēksam īpašu saldumu un mīkstumu, kas padara to vēl garšīgāku.

Neatkarīgi no tā, vai jūs esat banānu un karameles mīļotājs vai vienkārši meklējat jaunu un interesantu veidu, kā izmantot savu pārgatavojušos banānus, šis kēkss ir lieliska izvēle.

Sastāvdaļas 31*11 cm veidnei : Mīklu banāni 250 grami sviests 75 grami cukurs 150 grami vārīts kondensēts piens 200 grami sāls 1/4 tējk. olas 2 gab. vāks 1/2 tējk. soda 1/2 tējk. kviešu milti 240 grami Streusel kviešu milti 75 grami brūnais cukurs 50 grami sviests 50 grami vāks 1/4 tējk.

Ēdienu gatavošanas recepte : Sagatavojiet streuseli. Lai to izdarītu, bļodā sajauc istabas temperatūras sviestu, brūno cukuru, kanēli un miltus. Sasmalcina ar dakšiņu, līdz kļūst rupjas drupatas. Vai arī berzējiet to ar pirkstiem.

Sasmalciniet banānus ar smalcinātāju vai dakšiņu rupjā biezenī. Miksera traukā liek mīkstu sviestu, biezeni vārītu iebiezināto pienu, banānus un cukuru. Saputo.

Pievieno olas un vēlreiz sakuļ. Pievienojiet miltus, kas izsijāti ar sodu un kanēli, un mīciet mīklu.

Pārliek uz pannu, kas ir labi ietaukota vai izklāta ar pergamentu (man ir 2 mazas pannas vienas lielas vietā).

Virsū uzkaisa streuseli.

Cep līdz 170 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 45 minūtes. Gatavo kūku izņem no formas un pilnībā atdzesē uz režģa.

Leave a Comment