Kraukšķīgi gardas standziņas ar sieru un zaļumiem

Šis ir lielisks un ātri pagatavojams konditorejas izstrādājums, ideāli piemērots uzkodām, it īpaši kā uzkoda pie vīna vai pasniegšanai kopā ar zupu.

Šī recepte ir ļoti ērta, jo mēs izmantojam jau gatavu mīklu, tāpēc gatavošana ir vienkārša un neprasa daudz laika.

Galvenā ideja ir izmantot dažādus zaļumus un sieru, atkarībā no jūsu vēlmēm un pieejamām sastāvdaļām. Es personīgi izvēlējos izmantot svaigus pētersīļus un zaļo baziliku, kas piešķir patīkamu garšas niansi un aromātu.

Siera izvēle ir ļoti elastīga, un šeit nav noteiktu ierobežojumu – jūs varat izvēlēties to, kas jums visvairāk patīk vai ir pieejams.

Esmu atklājusi, ka fetas siera un suluguni kombinācija ir ideāla, taču jūs varat izmēģināt arī citus variantus, piemēram, graudainu rikotu ar mocarellu vai pat puscietu sieru, kāds ir krievu “krievu” siers.

Šī receptes vienkāršība un daudzveidīgās iespējas padara to par lielisku izvēli, kad vēlaties pagatavot kaut ko ātru, garšīgu un vizuāli pievilcīgu.

Papildus tam, ka tas ir lieliski piemērots uzkodām vai kā sānu ēdiens, šis konditorejas izstrādājums var būt arī lieliska alternatīva tradicionālajiem uzkodu ēdieniem vai pievienojama kāda īpaša pasākuma ēdienkartē.

Sastāvdaļas: Fonds kārtainā mīkla bez rauga 400 grami siers 150 grami skaistums 120 grami neliels ķekars pētersīļu 20 grami neliels bazilika ķekars 20 grami olas 1 gab Eļļošanai olu baltums 1 gab ūdens 1 ēd.k.

Ēdienu gatavošanas recepte : Šai receptei labāk ņemt mīklu, kas tiek pārdota plānās kārtās – tā ir mazāk problēmu ar rullēšanu un tā cepšanas laikā nav tik deformēta. Es mīcu mīklu. Blendera traukā ievietojiet sadrupinātu fetas sieru, rupji sarīvētu suluguni, garšaugus un olu.

Sasmalcina, bet ne līdz pastai.

Vienu mīklas loksni izrullē 2-2,5 mm biezumā. Izdaliet pildījumu virs tā.

Izrullējam arī otro loksni, uzliekam virsū un ar rullīti viegli sarullējam, lai savienotu kārtas.

Kārtu sagriežam apmēram 1-1,5 cm platās sloksnēs, man visērtāk šķiet griezt ar picas nazi.

Piespiediet katru strēmeli ar pirkstiem, lai pildījums neizkristu. Pēc tam pagrieziet to, lai izveidotu spirāli.

Liek gabaliņus uz izklātas cepešpannas un katru vēlreiz viegli piespiež, lai mīkla neritinās. Pārsmērē ar viegli sakultu olu baltumu. Cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 12-15 minūtes, līdz zeltaini oranža.

Leave a Comment