Spēka dienas 2024. gada septembrī: veiksme šajās dienās būs visspēcīgākā!

Spēka dienas ir vislabvēlīgākās septembra dienas, kurās veiksme vienmēr būs tuvumā. Šajos periodos jūs varat droši virzīties uz priekšu saviem sapņiem, pārvarot visus šķēršļus ceļā.

Jebkuru dienu var padarīt labvēlīgāku un labāku, pat ja zvaigznes un planētas vēlas pretējo. Piemēram, varat izmantot padomus, kā sākt katru dienu, lai tā noritētu pēc iespējas raitāk.

Ir arī lietderīgi atcerēties, ka laime mīl klusumu  – nevienam nevajadzētu stāstīt par saviem plāniem un veiksmi. Šie ir universāli padomi, kas vienmēr der katram cilvēkam. Kas attiecas uz septembri, tad tas būs pozitīvām dienām bagāts.

8. septembris – Saules un Saturna opozīcija

Pirmā enerģētiski jaudīgā un radošā diena ir 8. septembris. Šajā dienā Saule un Saturns atradīsies pretējās Zemes pusēs, kas labvēlīgi ietekmēs viņu noskaņojumu.

Tas nozīmē, ka cilvēki kļūs patstāvīgāki un spēs nostiprināt savas pozīcijas darbā, biznesā, mīlestībā un jebkurās citās dzīves jomās.

9. septembris ir vispozitīvākā un spēcīgākā septembra diena

9. septembris būs spoguļdatums. Spoguļdatums ir labs a priori, taču šoreiz tas būs divtik labāks tiem, kas šajā dienā vēlas pabeigt kādu svarīgu lietu. Deviņiem patīk pabeigt lietas, tāpēc 09.09 mēģiniet dažas no tām pārvietot uz pēdējo posmu.

9. septembrī notiks vēl kas ļoti labs. Merkurs pāries savā iecienītākajā zīmē. Viņš būs Jaunavas zīmē, kas neticami labvēlīgi ietekmēs visas dzīves jomas, tostarp saziņu, ceļojumus, finanses un darbu.

Šī ir lieliska diena iepirkšanās, iepazīšanās, biznesa braucienu un ainavu maiņai. Planēta šajā zīmē paliks līdz 25. septembrim ieskaitot. 26. septembrī Merkurs pāries Svaru zīmē, taču šī nebūs bīstama diena.

Neskatoties uz to, ka planēta šajā zīmē nav tik laba kā Jaunavā. Tomēr Svaru zīmē Merkurs joprojām būs radošs.

Lasi vēl: 5 visbīstamākās dienas 2024. gada septembrī

19. septembris — Merkurs opozīcijā Saturnam

Merkura un Saturna opozīcija būs lieliska diena, lai darītu lietas kopā ar citiem cilvēkiem, sazinātos un slēgtu darījumus.

Šī ir labākā spēka diena zinātkāriem un visiem, kas iziet treniņus un iegūst jaunas zināšanas un prasmes.

21. septembris — saule opozīcijā Neptūnam

Kārtējā konfrontācija. Saule un Neptūns veido pozitīvu aliansi, kas labvēlīgi ietekmēs cilvēku domas. Ilūzijas pazudīs, un to vietu ieņems pareizas domas.

Daudzi cilvēki būs piepildīti ar līdzjūtību un pozitīvu empātiju.

22. septembris – rudens ekvinokcijas diena

Ekvinokcija vienmēr ir enerģētiski līdzsvarota diena, kurā Saule un Mēness ir vienādi un nepretendē.

Šī ir ļoti, ļoti laba diena mājas darbiem, atpūtai, atpūtai un klusām lietām. Šī ir arī lieliska diena mīlestībai.

25. septembris — Merkurs opozīcijā Neptūnam

Pēdējā varas diena septembrī tiks aizvadīta Merkura un Neptūna opozīcijas paspārnē. Šī ir lieliska diena mācībām, jo ​​jūsu atmiņa saasināsies.

Šajā dienā cilvēki kļūs jūtīgāki labā nozīmē. Cilvēku dzīve kopumā mainīsies, lai gan ne tik dramatiski, kā mēs vēlētos.

Papildus pozitīvajām izmaiņām planētu un zvaigžņu uzvedībā būs arī negatīvas.

Apskati  bīstamās dienas, lai zinātu, kad noteikti nevajadzētu riskēt un peldēt pret plūdmaiņu. Atcerieties, ka ar optimismu un pašapziņu jūs varat sasniegt augstumus un sākt 2024. gada rudeni ar labo kāju.

Leave a Comment