Debišķīgi garšīgi un viegli pagatavojumi : Banānu virtuļi

Šajā laikā es beidzot esmu atradusi savus īstos favorītus, un tie ir rīta biezpiena virtuļi, kurus gatavoju gandrīz katru nedēļas nogali, un garšīgie rauga virtuļi, kas ir darbietilpīgāki nekā biezpiena, bet ir vienkārši izcili garšīgi.

Lai arī šie virtuļi ir lieliski, tas nav atturējis mani no turpmākas eksperimentēšanas.

Šodien es vēlos dalīties ar jums receptē, kas ir ne tikai izcili garšīga, bet arī pārsteidzoši patīkama pat man, kurš parasti nav liels banānu cienītājs.

Piedāvāju jums izmēģināt banānu virtuļus.

Tie ir tik garšīgi, ka pat es, dedzīga banānu nīdēja, apēdu pusi no visu sastāvdaļu daudzuma, kas iegūst pēc receptes.

Ja jūs meklējat jaunas garšu kombinācijas un vēlaties pamēģināt kaut ko jaunu, es patiešām iesaku izmēģināt šo recepti.

Šie virtuļi ir ne tikai viegli pagatavojami, bet arī tie rada tādu garšas baudu, ka jūs, iespējams, kļūsiet par viņu lielāko cienītāju!

Sastāvdaļas 25-30 gabaliņiem: Fonds sausais aktīvais raugs 5 grami silts ūdens 60 ml. nomizoti banāni 150 grami cukurs 50 grami sviests 50 grami citronu sula 1 ēd.k. sāpes 280 grami augu eļļa 400 ml. pūdercukurs 50 grami

Izšķīdiniet raugu siltā ūdenī.

Blenderī sablendē banānus ar izkausētu sviestu un cukuru.

Rauga maisījumu apvieno ar banānu maisījumu, pievieno citrona sulu un, pakāpeniski pievienojot izsijātus miltus, mīca mīklu. Tas būs ļoti mīksts un lipīgs.

Bļodu ar mīklu pārklāj ar šķīvi un atstāj uz stundu istabas temperatūrā uzrūgt. Zemākā apkārtējās vides temperatūrā mīklai var būt nepieciešams ilgāks laiks.

Uzrūgušo mīklu viegli samīca. Sildiet eļļu uz vidēji lielas uguns. Atdaliet mīklu pa vienai tējkarotei un ievietojiet to sakarsētā eļļā.

Cepiet virtuļus, līdz tie ir zeltaini brūni, un noņemiet uz papīra dvieļiem, lai uzsūktu liekos taukus. Gatavos virtuļus pārkaisa ar pūdercukuru. Vislabāk tās garšo, ēdot siltus.

Leave a Comment