Vienkārši, lēti un garšīgi – Kazeņu biskvīta kūka

Šodien veicu patiesi pārsteidzošu atklājumu – Garšīgajā Blogā līdz šim nebija nevienas receptes ar kazenēm! Kā tas iespējams?

Steidzami laboju šo netaisnību un vēlos dalīties ar brīnišķīgu recepti smalkai biskvīta kūkai ar kazenēm.

Šīs ogas, ar savu maigo, nedaudz skābeno garšu, lieliski kontrastē ar saldu, gaisīgu biskvīta mīklu. Lai piešķirtu kūkai īpašu raksturu, tās virspusē ir kraukšķīgs streusel, kas piešķir lielisku tekstūras kontrastu – katrs kumoss ir baudījums gan garšas, gan struktūras ziņā.

Vēl labāka ziņa ir tā, ka šo recepti var viegli pielāgot, izmantojot jebkuras sezonālas (vai pat saldētas) ogas un augļus.

Avenes, ķirši, zemenes, jāņogas, ērkšķogas, persiki, aprikozes, plūmes – viss šeit derēs lieliski. Praktiski jebkas, kas jums ir pieejams, var pārvērsties par šo dievīgi garšīgo pīrāgu.

Tāpēc aicinu jūs izmantot šo vienkāršo, bet burvīgo mīklas pamatni un eksperimentēt, lai radītu savus unikālos augļu un ogu pīrāgus. Šī ir ne tikai recepte, bet arī iedvesma virtuvē – lai jūsu mājās vienmēr smaržo pēc svaigi ceptiem gardumiem!

Sastāvdaļas 21 cm pannai : Mīklu sviests 130 grami cukurs 120 grami olas 3 gab. sāls 1/2 tējk. kviešu milti 220 grami cepamais pulveris 1 tējk. Streusel kviešu milti 40 grami mazas auzu pārslas (velmētas auzas) 40 grami cukurs 40 grami sviests 50 grami Pildījums kazenes 300 grami

Sagatavojiet streuseli. Lai to izdarītu, sajauciet miltus, smalkās auzu pārslas, cukuru un aukstu sviestu un samaisiet, līdz veidojas rupjas drupatas. Es to daru Kenvudā ar elastīgu sprauslu. Un virtuves kombains ar to var tikt galā lieliski.

Ievietojiet streuse ledusskapī. Sagatavojiet galveno mīklu. Mīksto sviestu un cukuru saputo ar mikseri līdz krēmīgai konsistencei. Cukurs pilnībā neizšķīst, tas ir normāli.

Mīklu pārliek ietaukotā pannā. Virsū liek kazenes, iegremdējot tās mīklā.

Apkaisa ar streuseli.

Liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep līdz sausai, apmēram 35-40 minūtes. Gatavo kūku izņem no veidnes un pilnībā atdzesē.

Leave a Comment