Kesadiljas ar vistu un saldajiem pipariem – Pārsteidz savas garšas kārpiņas!

Bijusī pārsteigta, atklājot, ka emuārā vēl nebija nevienas receptes šim brīnišķīgajam meksikāņu ēdienam, es ar lielu prieku aizpildu šo trūkumu.

Kesadilja ir ēdiens, kas savā vienkāršībā un garšas intensitātē pārsteigs ikvienu. Ja vēl neesat to gatavojis, ļoti iesaku izmēģināt – rezultāts jūs patīkami pārsteigs.

Kesadiljas gatavošana ir vienkārša un neprasa daudz laika, bet galarezultāts ir tik garšīgs, ka šis ēdiens ātri kļūs par vienu no jūsu iecienītākajiem.

Lai pagatavotu Kesadilju, jums būs nepieciešamas tortiljas. Ideāli, ja tortiljas diametrs ir tuvu pannas izmēram, kurā plānojat cept Kesadilju.

Tas nodrošinās, ka Kesadilja vienmērīgi izcepas un sastāvdaļas paliek savā vietā. Ja tortiljas nav pieejamas, kā alternatīvu varat izmantot pitas maizi, vienkārši sagrieziet to vēlamajā izmērā.

Kesadilja ir ēdiens, kas piedāvā daudz iespēju improvizācijai un pielāgošanai atbilstoši jūsu gaumei un tam, kas atrodas jūsu ledusskapī.

Tradicionāli Kesadiljās tiek izmantots siers, kas izkūstot savieno tortiljas un rada fantastisku garšu kombināciju. Tomēr Kesadiljai var pievienot arī vistas gaļu, sēnes, dārzeņus vai pat dažādas mērces, kas piešķir ēdienam īpašu garšas niansi. Kombinācijas ir nebeidzamas, un katra no tām piedāvā jaunu garšu pieredzi.

Gatavošanas process ir ļoti vienkāršs. Sākumā iesildiet pannu uz vidējas uguns, pēc tam uzlieciet tortilju un pievienojiet vēlamās sastāvdaļas – siers, vistas gaļa, saldais pipars vai jebkas cits, kas jums garšo.

Pārklājiet ar otru tortilju un cepiet, līdz tortilja kļūst zeltaini brūna un siers iekšpusē ir pilnībā izkusis. Pēc tam Kesadilju uzmanīgi apgrieziet un cepiet no otras puses. Kad abas puses ir skaisti brūnas un kraukšķīgas, Kesadilja ir gatava!

Šis ēdiens ir lieliski piemērots gan vieglām pusdienām, gan vakariņām, un to var pasniegt kopā ar dažādām mērcēm, piemēram, guakamoli, salsu vai skābo krējumu, kas vēl vairāk uzlabos garšu.

Kesadilja ir ne tikai garšīga, bet arī ļoti sātīga un ātri pagatavojama – ideāls risinājums tiem, kas meklē vienkāršu, bet garšīgu maltīti.

Ja vēl neesat mēģinājuši pagatavot Kesadilju, tagad ir īstais brīdis to izdarīt! Šī recepte piedāvā lielisku iespēju iepazīt meksikāņu virtuves garšas un baudīt sātīgu un gardu maltīti. Neaizmirstiet dalīties ar savām atsauksmēm un idejām, kā šo ēdienu padarīt vēl īpašāku.

Sastāvdaļas 4 porcijām : vistas ciskas 4 gab. sāls un pipari pēc garšas vidēji paprika 2 gab. puscietais siers 180 grami neliels ķekars cilantro 20 grami kviešu tortilla 4 gab.

Gatavojiet vistas ciskas ar sāli, pipariem un eļļu. Cep līdz gatavībai līdz 190 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī, apmēram 40 minūtes. Atdzesējiet, noņemiet kaulus un sagrieziet mīkstumu kubiņos.

Pipari sagriež kubiņos un apcep līdz mīkstam augu eļļā ar pievienotu sāli.

Trīs sieri uz rupjās rīves.

Sajauc piparus, vistu un sieru. Novietojiet pusi no katras tortiljas un pievienojiet cilantro.

Pārklājiet ar brīvo malu.

Uz vidējas uguns sakarsē pannu un pievieno 2 ēd.k. augu eļļa. Pievieno kesadiljas un apcep pāris minūtes.

Izņem no pannas un sagriež gabaliņos. Pasniedz karstu.

Leave a Comment