4 zvaigžņu zīmes, kas pavisam drīz ieies jaunā dziedināšanas posmā un veiksme no viņiem neatkāpsies

Augusta vidus daudziem būs pārbaudījumu pilns laiks, tomēr dažām no zvaigžņu zīmēm tas izvērtīsies ļoti pozitīvs par spīti dažādām likstām. 

Lauva

Jūsu dziedināšanas fāze ir saistīta ar savienojuma atjaunošanu ar jūsu atbalsta sistēmu, Lauva. Ir tik daudz lietu, kuras esat atstājis nepateiktu saviem tuviem draugiem un ģimenes locekļiem. Visi bija tik aizņemti, un tev bija grūti atrast veidu, kā runāt par savām grūtībām.

Ir viegli ieslīgt ierastos virspusēju sarunu modeļos, un daļai no jums patiešām bija vajadzīgas šīs vieglās, bezrūpīgās mijiedarbības, kamēr jūs bijāt tajā. Bet tagad vajag kaut ko dziļāku un jēgpilnāku.

Jums ir nepieciešams savienojums un saruna, kas var notikt tikai ar atklātību. Vienkārši atcerieties, kā jūtaties, kad citi vēršas pie jums pēc atbalsta. Kā jūs klausāties un mierināt viņus bez vilcināšanās. Jums tas vienkārši jāuztver kā savstarpīgums, ko varat lūgt pretī.

 

Jaunava

Jūsu dziedināšanas fāze ir saistīta ar atbrīvošanos, Jaunava. Atbrīvojiet sevi no lietām, kas jums vairs nekalpo, no domām, kas nekad nav bijušas jūsu patiesi, no balsīm galvā, kas jūs nomāc, un no vainas apziņas, kas nav jūsu.

Tas var šķist daudz, it īpaši, ja šos priekšmetus nēsājat līdzi jau ilgu laiku, vienkārši izmest tos tik neuzmanīgi. Jūs baidāties, ka starp visiem šiem atkritumiem ir kaut kas svarīgs vai ka šie spēki ir vienkārši ierakstīti jūsu DNS pēc tik ilga laika.

Varbūt to ir pārāk daudz, it kā jums ir sakrājies tik daudz sāpju, kauna un aizvainojuma, ka jūs uztraucaties, vai tā visa iztīrīšana neglābs ēku no nojaukšanas. Bet vēlāk jūs sapratīsit, ka tas bija nepieciešams solis, lai atbrīvotu vietu visam labajam, kas nāk pie jums.

 

Svari

Jūsu dziedināšanas fāze ir saistīta ar sērām, Svari. Jums ir tik optimistisks gars un spēcīga vēlme pārvarēt izaicinājumus, bet dažreiz jūsu pozitīvisms ir tikai maska, ko jūs uzliekat, lai izvairītos no tā, ko jūs patiešām jūtat.

Jums ir nepatika pret sevis žēlošanu, un jūs neļaujat sev nonākt emocionālā stāvoklī, kurā jūtat sevis žēl, nožēlot izdarīto izvēli un lietas, kuras nevarējāt kontrolēt.

Vienīgais veids, kā apstrādāt šīs bēdas, ir vispirms tās atzīt un sajust. Lai apgūtu mācības, tas cenšas jums iemācīt un iet ceļu uz lielākām un labākām lietām, ko tā vēlas jums parādīt. Tā tu mācies, tā tu aug, tā tu izlem, kāds cilvēks vēlies būt. Tas, ko jums izdodas panākt pirmajā reizē, nekad nebūs tas, ar ko jūs leposities.

 

Skorpions

Jūsu dziedināšanas posms ir posms, kurā jūs iemācāties būt laipns pret sevi, Skorpions. Visi zina par jūsu augstajiem standartiem, taču neviens nejūt tik lielu spiedienu kā jūs.

Jūs varat dienām ilgi justies noraizējies par mazāko kļūdu, pat ja neviens, izņemot jūs, to nepamanīja. Jūs pieturaties pie kļūdām un vainas apziņas un vienmēr atrodat kaut ko skarbu, ko sev pateikt, pirms atzīstat sevi par visu labo, ko ienesat šajā pasaulē.

Jums ir jādod sev atļauja mācīties, atļauja pakāpeniski kļūt labākam, nemitīgi tiecoties pēc pilnības. Jūs esat cilvēks, jūs esat maldīgs, un nav jēgas mēģināt būt kaut kam citam.

Atzīstiet savas stiprās puses tikpat daudz, cik nojaušat savas vājās puses. Ieguldiet tajā, kas jums jau ir labs, nevis uztraucieties tikai par jomām, kurās jūs cīnāties.

 

Leave a Comment