Tamāra Globa prognozē šīm zvaigžņu zīmēm augustā interesantus notikumus saistībā ar naudu un veiksmi

Daudzi augustā ieraudzīs sev jaunus apvāršņus un sāks virzīties uz tiem.

Kas sagaida Aunu, Lauvu un Strēlnieku, savā prognozē pastāstīja ezotēriķe Tamāra Globa.

AUNS

Augusts tev ir radošo iespēju (par laimi arī spēju) aktīvas atklāšanas laiks. Veiksme jūs sagaida galvenokārt biznesā un darbā. Lai spertu soli uz priekšu, noderēs profesionālā apmācība.

“Jūsu mīļie jums palīdzēs šajā jautājumā. Viss mēnesis ir piemērots laiks, lai dotos ceļojumos. Ja tavi radošie plāni mēneša pirmajā pusē vainagojušies panākumiem, nostiprini rezultātu mēneša otrajā pusē, un veiksme tevi sagaidīs septembrī,” raksta Tamāra Globa.

Līdz 20. augustam Aunam uz ceļiem jābūt ļoti uzmanīgiem.

LAUVA

Augusta otrajās desmit dienās jums jābūt īpaši uzmanīgam pret draugu ierosinātajiem projektiem. Taču ir svarīgi būt uzmanīgiem ar naudu.

“Nekādā gadījumā nevajadzētu aizņemties vai aizdot. Un būs grūti dot, un arī saņemt atpakaļ,” brīdināja Tamāra Globa.

Augusta trešajā desmit dienā Lauvas var ķerties pie veciem projektiem, kas dzirkstīs ar jaunām krāsām un perspektīvām. Nāks arī jaunas iespējas, kas saistītas ar cilvēkiem. Šīs iepazīšanās raiti ieplūdīs rudenī, un ideju īstenošanai būs labas izredzes.

STRĒLNIEKS

Izmantojiet šo laiku, lai spīdētu ar saviem talantiem un spējām.

“Augusta otrā puse ir laba iespēja līgumiem, kurus sākāt jūlijā, un vienlaikus jaunām paziņām, kas nesīs personīgus panākumus. Tajā pašā laikā paļaujieties uz cilvēkiem, kuriem šajā periodā ir panākumi. Viņu lēcieni, kas nāks finanšu lietās, jums būs ļoti svarīgi,” saka Tamāra Globa.

Vēl varētu interesēt: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: neļaujiet citiem sevi padarīt par grēkāzi, liela iespēja kļūt par baumu objektu!

Augusta beigās veiksme sniegs Strēlniekam jaunas izredzes un iespējas.

“Dalieties savos panākumos ar tiem, kurus mīlat. Ģimene tev palīdzēs daudzējādā ziņā, un līdz ar to ģimenes lietas veiksies visveiksmīgāk,” piebilda Tamāra.

Leave a Comment