Ko darīt sastrēgumā: noderīgi padomi

Saskaņā ar statistikas datiem miljonu lielpilsētas iedzīvotāji sastrēgumos vidēji dienā pavada vairāk nekā 80 minūtes, un katrs desmitais autovadītājs šādai “izklaidei” velta aptuveni trīs stundas.

Aptaujas liecina, ka aptuveni 60 % autovadītāju šajā laikā klausās mūziku, bet 33 % autovadītāju ir laiks uzkost.

Biznesa cilvēki rīko telefonsarunas par darba jautājumiem, un meitenes vienmēr ir gatavas aprunāties ar draudzenēm. Un ikvienam patīk skatīties filmu, seriālu, pārlūkot ziņapmaiņas programmas utt. Viņiem pat izdodas veidot romantiskas attiecības satiksmes laikā. Tomēr šo laiku, kas mums it kā dots kā brīvais laiks, var pavadīt 100 % racionāli, produktīvi un vienkārši patīkami.

Kā rīkoties sastrēgumos

Pirmkārt, jums ir jāatslābst un jāsaprot, ka neirotiska skaņas signāla nospiešana un pirkstu sišana pa stūri jums nepalīdzēs. Jūs neesat visvarens, un satiksme jums nepakļaujas.

Otrkārt, ja droši zināt, ka no sastrēguma nav iespējams izvairīties, sagatavojiet visu nepieciešamo patīkamai izklaidei. Pārliecinieties, ka automašīnā ir jūsu iecienītākā mūzika, uzkoda, ūdens, audio grāmatas. Kopumā ielieciet automašīnā visu, ko uzskatāt par nepieciešamu un kas palīdzēs maksimāli atpūsties.

Lasi vēl: Top-5 augi, kuriem būtu jābūt ikvienā vannas istabā: tas ir pārsteigums

Ko jūs varat darīt sastrēgumā

Sastrēgumā varat risināt darba jautājumus – sastādīt dienas plānu, sagatavoties gaidāmajai sanāksmei, pabeigt runu, prezentāciju, projektu, atrisināt nelielas uzkrātās lietas, piezvanīt darba partneriem un priekšniecībai. Ja dodaties uz eksāmenu, varat atkārtot biļetes un tajā pašā laikā paēst uzkodas.

Jūs varat produktīvi mācīties satiksmes sastrēgumos. Tādējādi, klausoties svešvalodu audio kursus sastrēgumos, jūs varat uzlabot savu valodas līmeni vai pat apgūt jaunu valodu. Papildus valodu kursiem varat klausīties arī interesantas enciklopēdijas, literārus darbus, kulinārijas programmas un citus informatīvus kursus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment