Top-5 augi, kuriem būtu jābūt ikvienā vannas istabā: tas ir pārsteigums

Dzīvie ziedi dzīvokli vai māju padara siltāku, mājīgāku un viesmīlīgāku. Un vannas istaba nav izņēmums.

Turklāt vannas istaba nav tikai vieta, kur mazgāties. Pirmkārt, tas ir relaksācijas un atpūtas stūrītis. Tāpēc ir gluži dabiski vannas istabu iekārtot ar telpaugiem. Galvenais ir izvēlēties tādus augus, kas lieliski jutīsies vannas istabā, pat ja tā ir ļoti maza un pilnīgi bez loga.

Labākais variants izvietošanai vannas istabā būs podos augošie augi, kas dod priekšroku tropu vai subtropu klimata apstākļiem. Šos augus labvēlīgi ietekmēs paaugstināts mitrums un temperatūra.

Mēs nolēmām palīdzēt šajā grūtajā izvēlē, tāpēc piedāvājam jums 5 augus, kas, pēc pieredzējušu floristu domām, būs ērti un labi jūsu vannas istabā.

Sansevjēras

Labi pazīstamā “līdakas aste” ir brīnišķīgs gaisa attīrītājs, un tas ir viens no tiem augiem, kam nav nepieciešams daudz ūdens un gaismas, lai dzīvotu komfortabli. To plaši izmanto kā dekoratīvu augu gan telpās, gan ārā.

Arī tad, ja uzskatāt sevi par sliktu puķkopi, bet tomēr gribat mājoklī istabas augus, varat iegādāties sansevjēru. Šis augs spēj paciest jebkādu paviršu attieksmi pret sevi, un tas var lieliski augt arī vannas istabā.

Lasi vēl: Labākie veidi, kā notīrīt plīti: tautas metodes, kas palīdz atbrīvoties no taukiem

Alveja

Lai gan alvejai ir nepieciešama saules gaisma, tā var apdegt, ja saules ir par daudz, tāpēc tā ir lielisks kandidāts vannas istabai.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment