Ko darīt sastrēgumā: noderīgi padomi

Varat ieslēgt izglītojošu video, interesantu filmu vai noskatīties nākamo iemīļotā seriāla epizodi. Tomēr labāk nevajag pārāk aizrauties – ir svarīgi atcerēties, ka jūs galu galā vadāt automašīnu.

Meitenes var nodarboties ar savām meitenīgajām lietām: pielabot matus un kosmētiku. Taču to var darīt tikai absolūti lielu sastrēgumu gadījumā, kad automašīnas praktiski nekursē.

Tie, kas nodarbojas ar rokdarbiem, var piemēram, adīt. Iespējams, kāds no blakus braucošās automašīnas vai autobusa pasažieriem ieraudzīs jūsu ekskluzīvo meistardarbu un vēlēsies to iegādāties.

Jūs neticēsiet, bet sastrēgumos var pat veikt fiziskus vingrinājumus. Piemēram, acu vingrinājumus, stiprināt sēžamvietas un vēdera muskuļus (lai to izdarītu, jums pārmaiņus jāsprindzina vēders un sēžamvieta), veikt sejas vingrinājumus, izstiept rokas un kaklu.

Ja kopā ar jums ceļo bērni, varat veikt vingrinājumus kopā ar viņiem. Piemēram, nodziedāt dziesmu, iemācīties kādu pantiņu, reizināšanas tabulu, pastāstīt pasaku, iemācīt satiksmes noteikumu pamatus un vienkārši parunāties par bērnam interesējošām tēmām.

Un jūs varat vienkārši padomāt. Un pat bez mūzikas. Ir laiks, lai pārdomātu. Ir laiks sapņot.

 

Leave a Comment