Pievienojiet tikai 1 ēdamkaroti ūdenim: labākais līdzeklis pret smakām jūsu ledusskapī

Nepatīkama smaka no ledusskapja ātri izgaisīs, ja mazgāšanas ūdenim pievienosiet dažus līdzekļus.

Nepatīkama smaka ledusskapī ir liels apgrūtinājums, īpaši, ja tā pāriet uz pārtikas produktiem. Tā var parādīties sabojātas pārtikas, aizsērējušas ventilācijas vai vaļēju trauku dēļ. Par laimi, nepatīkamo aromātu var novērst ar mājas līdzekļiem.

Pirms novēršat smaku ledusskapī, izņemiet no tā visu pārtiku un atkausējiet to. Pēc tam izskalojiet ledusskapi, izmantojot kādu no mūsu rakstā minētajiem veidiem. Neaizmirstiet noslaucīt arī durvju gumiju – tā arī uzsūc smakas. Kad plaukti ir pilnībā izžuvuši, ierīces var pieslēgt pie elektrotīkla.

Kā no ledusskapja noņemt smakas ar sodu

Soda efektīvi noņem svešas smakas. Ir divi veidi, kā mazgāt ledusskapi ar sodu:

Soda + ūdens: izšķīdiniet 1 ēdamkaroti 1 litrā silta ūdens un mazgājiet ierīces no iekšpuses. Cita recepte: 4 ēdamkarotes sodas pārlej ar ūdeni, lai veidotos bieza putojoša masa. Uzklājiet maisījumu uz ledusskapja sienām, plauktiem un durvīm. Atstāj uz pusstundu un noskalojiet ar tīru siltu ūdeni.

Soda + etiķis + ūdens. Lai atbrīvotos no pelējuma un tā smakas, samaisiet etiķi un siltu ūdeni proporcijā 1:2, pēc tam pievienojiet ēdamkaroti sodas un ar šo maisījumu mazgājiet ledusskapi. Pēc darba ledusskapi vēlreiz noskalojiet ar mitru drānu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment