Kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem 14. februāris būs īsta “mīlestības diena”

Tuvojas Valentīndiena, un daži zodiaka apļa pārstāvji var cerēt, ka viņi kļūs par unikālas iespējas īpašniekiem īstenot savu sapni.

14. februāris ir baudas un romantisku mirkļu svētki, apskāvieni ar mīļoto cilvēku, mīlestības apliecinājumu un kaislību uguns iekuršanas diena.

Spriežot pēc zodiaka pazīmēm, ir četri zodiaka apļa pārstāvji – īpaši veiksminieki, kuri šajā dienā patiešām iegūs iespēju savus sapņus pārvērst īstenībā.

Auns un Vērsis 14. februārī gaidāma īsta mīlestības diena

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Diena Auniem būs piepildīta ar garīgu harmoniju, kas viņiem tik ļoti nepieciešama. Tie, kuriem ir ilgstošas ​​attiecības ar partneri, varēs atbrīvoties no visām nesaskaņām un nonākt pie abām pusēm piemērota kompromisa risinājuma.

Lasi arī: Naudas laiks: kurām piecām zvaigžņu zīmēm 2023. gada marts kļūs par “zelta laiku”

Pastāv liela varbūtība, ka mīļotais sagādās patīkamu pārsteigumu savai dvēseles radiniekam. Saziņa vienam ar otru sagādās prieku un prieku no nākotnes plāniem. Vientuļiem Auniem šajā dienā noteikti būs daudzsološa tikšanās vai negaidīta iepazīšanās.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērsim nesen ir bijušas attiecības ar mīļoto, kā saka, saplaisājušas. Taču līdz ar Valentīna dienas iestāšanos šīs zodiaka zīmes pārstāvjus var sagaidīt pārmaiņas uz labo pusi. Gaidāms kaislību un kaislīgu attiecību sprādziens, kā pirmajā tikšanās reizē. Taču būs jādomā par jauniem nopietniem soļiem, bez kuriem turpmākās attiecības kļūs neiespējamas.

 

Arī Jaunava un Strēlnieks 14. februāris var rēķināties ar īstu mīlestības dienu

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus Valentīndienā pārņems pozitīvas emocijas, un svarīgi šo enerģiju virzīt pareizajā virzienā. Jūsu dvēseles radiniekam ieteicams parūpēties par romantiskām vakariņām, un šāda iniciatīva noteikti tiks novērtēta.

Šajā dienā nevajag ne no kā baidīties un ne par ko šaubīties – atklāta saruna ar partneri un savu jūtu izpaušana būs piemērotāka nekā jebkad agrāk. Šāda uzvedības taktika ļaus tev daudz uzzināt par savu partneri. Un brīvā Jaunava šajā dienā negaidīti tiks uzaicināta uz randiņu. Un jums nevajadzētu atteikties, jo uzaicinājums uz šādu dienu nav bez iemesla, kas ir pilns ar ļoti interesantu turpinājumu.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam šajā dienā vajadzētu parūpēties par savu dvēseles palīgu. Visticamāk, pēdējā laikā viņi domā tikai par darbu, nevis par personiskajām attiecībām vispār. Tagad jādomā par kopīgu  braucienu vai citu līdzīgu laika pavadīšanu. Galvenais nosacījums ir privātums ar partneri.

Lasi arī: Naudas laiks: kurām piecām zvaigžņu zīmēm 2023. gada marts kļūs par “zelta laiku”

Par emocionālā fona stabilitāti šajā dienā nav runas, būs visas uzkrātās pretenzijas, taču tās labāk nereklamēt. Strēlniekam šajā dienā svarīga ir atturība un mēģinājums saprast, kas notiek ar partneri. Ja viss izdosies, diena būs brīnišķīga un savstarpējas sapratnes piepildīta.

Leave a Comment