LNT februārī turpina iepriecināt dāmas ar otrdienas vakaru romantiskajām filmām

Kā jau tas ir ierasts, LNT katru otrdienas vakaru savām uzticamajām skatītājām piedāvā just līdzi romantisko filmu varoņiem sirdis sildošās un mīlestības jūtu piepildītās filmās.

13.februārī plkst. 21.45 Kanādas romantiskajā filmā “Vasara lielpilsētā” iepazīsim apģērbu veikala vadītājas Teilores dzīvi, kad tā negaidīti mainās, no mazspilsētas nokļūstot lielo iespēju zemē Ņujorkā. Sākums mazpilsētas meitenei metropolē nebūs viegls, jo iemantot pilsētas dāmu cieņu nav tik viegli, un ko gan iesākt vietā, kur nevienu nepazīsti? Neraugoties uz sarežģījumiem jaunā sieviete paliek pie savām vērtībām, kuras spēj novērtēt ne vien jaunie kolēģi, bet arī pretējais dzimums.

20.februārī plkst. 21.45 romantiskā filma “Mīlestība starp vīnogulājiem” stāstīs par darbu dunā nokļuvušu advokāti Diānu, kura onkuļa nāves dēļ atgriežas nelaiķa vīna saimniecībā, lai nokārtotu īpašuma tālāko nākotni. Taču tas nebūs tik vienkārši, jo daļu saimniecības onkulis novēlējis apņēmīgajai Diānai, bet otru – savai “labajai rokai”, Diānas bijušajam draugam Setam. Turklāt onkulis savā pēdējā gribā norādījis, ka vēlas, lai nākamo vīnogu ražas laiku abi bijušie mīlnieki strādātu plecu pie pleca. Vai arī šoreiz izrādīsies, ka veca mīlestība nerūs?

Dzīvojiet līdzi negaidītiem likteņa pagriezieniem un mīlestības neizdibināmajiem ceļiem otrdienu romantiskajās filmās Tavā televīzijā no sirds – LNT!

Leave a Comment