Valentīndienā mīļoto iepriecini ar dalību “Sieviešu dienas rallijā 2018”

Nākamās nedēļas vidū visā pasaulē tiks svinēta Svētā Valentīna diena jeb visu mīlētāju diena. Svētki, kad rodas vēlme paradīt savam mīļotajam cilvēkam jūtu dziļumu. Atzīmējot šo dienu, viena no populārakājam tradīcijām ir iepriecināt otro pusīti ar mīlestību sarūpētu dāvanu. Ja vēlies iepriecināt savu mīļoto sievieti ar lielisku dāvanu Valetīna dienā, iegādājies dalību “Sieviešu dienas rallijā 2018”!

Tā būs neaizmirstama dāvana ne tikai Valentīna dienā, bet arī Sieviešu dienā! Vairāk informācijas http://womensdayrally.com/

Šogad “Sieviešu dienas rallijs” būs īpašs ne vien ar to, ka tas norisināsies desmito reizi pēc kārtas, bet arī ar valsts simtgadi, jo rallijs iekļauts Latvijas valsts simtgades programmas notikumu kalendārā. Par godu tam centīsimies visiem mums un Latvijai uzdāvināt dāvanu – visvairāk dalībnieces sievietes motoru sporta pasākumā.

“Sieviešu dienas rallija 2018” starts tiks dots Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Pasākumā daiļajām, atraktīvajām, drosmīgajām un radošajām dāmām tiks sniegta iespēja izrauties no ikdienas darbiem un ierastās rutīnas. Tā vietā dalībnieces kopā ar komandu varēs aizvadīt bezrūpības pilnus mirkļus, iesaistoties prātam neaptveramās auto orientēšanās sacensībās un baudīt mirkli, kad viņas tiek lutinātas. Gozēties fotoaparātu zibšņu un prožektoru gaismās, baudīt mūziku, saņemt uzslavas, ziedus un balvas īsteni akadēmiskā stilā ar krietnu humora devu.

Kā katru gadu, taktiski plānojot, katrai ekipāžai būs jāizdomā, kā ātrāk nokļūt līdz kontrolpunktiem, tomēr šogad dāmām būs jābūt īpaši uzmanīgām un vērīgām. Uzmanību no ierasti kontrolpunktu aktivitāšu izpildes varētu novērst daudzveidīgie uzdevumi un nodarbes. Savukārt pēc visu kontrolpunktu atrašanas un veiksmīga finiša Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, astoņos vakarā dalībnieces tiks gaidītas vakara pasākumā kultūras pilī “Ziemeļblāzma”. Tur notiks viens no gada sievišķīgākajiem, krāšņākajiem un pārsteigumu pilnākajiem pasākumiem.

Sagādā savai mīļotajai sievietei neaizmirstamu piedzīvojumu!

Līdz 13. februārim dalību “Sieviešu dienas rallijā” iespējams iegādāties par – 89 EUR.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama oficiālajā mājaslapā www.womensdayrally.com

“Sieviešu dienas rallija” 2018 galveno balvu partneri AS “VIRŠI-A”, Modes un izklaides centrs “Rīga Plaza”, “STHIL” un “LONGGO”. Atbalsta “AVON”, “FromMe”, SIA “Krown Baltic”, “Figure Line”, “Mesoestetic” un “Nokian Tyres”. Afterparty partneris “Cosmopolitan Diva”. Informē “Inbox.lv” un TVNET.

Pievienot komentāru