7 Zodiaka zīmes, kuras baidās atvērties un uzticēties cilvēkiem

Daži cilvēki dara visi, lai liktos esam neievainojami un cietsirdīgi. Doma par to, ka viņi varētu atklāties apkārtējiem, viņus šausmina, un viņi neapzināt dara visu, lai no tā izvairītos.

Un tomēr, neatkarīgi no tā, cik ļoti viņi ir noslēgti un cik “biezu ādu” ir uzaudzējuši, ir iespējams atrast atslēdziņu, kas ļaus viņiem atklāties visā savā krāšņumā. Lūk, kuras Zodiaka zīmes ienīst izrādīt savu patieso “es”:

Ūdensvīrs

Ūdensvīram nepatīk izrādīt savas emocijas un ienīst būt ievainojamiem. Viņš cer, ka, ja viņš vienmēr būs kustībā, jūs nepamanīsiet sienas, kuras viņš uzcēlis ap savu sirdi.

Pastāvīgi sevi nodarbinot, viņš atraida nepārliecinātības, skumju, dusmu un bēdu sajūtas. Ūdensvīrs turēs jūs rokas attālumā, un neļaus jums ieraudzīt savas vājās puses un trūkumus.

Skorpions

Skorpionam nodevība ir cieši saistīta ar ievainojamību. Kad viņš patur noslēpumus pie sevis, viņš jūtas pasargāts.

Skorpions dod priekšroku izlikties par spēcīgu personību, pie kuras vēršas cilvēki, kad viņiem nepieciešama palīdzība. Ja Skorpionam pašam ir vajadzīga palīdzība, viņš, visticamāk, tiks ar visu galā pats, nevis vērsīsies pie kāda cita, un atklās tam savu vājumu un ievainojamību.

Skorpions ir meistars uzmanības novēršanā no sevis uz kādu citu.

Jaunava

Jaunavas perfekcionisms ir veids, kā izvairīties no ievainojamības. Jaunava uzskata, ka, ja viņa vienmēr būs ideāli sagatavojusies un gatava atbildēt uz visiem jautājumiem, tad citi cilvēki nepamanīs viņas vājības.

Viņas perfekcionisms darbojas kā vairogs pret tuvības un bezrūpības sajūtu. Lai kā tas arī būtu, Jaunava nesaprot, ka var dabiski savienot gatavotību ar atklātību un harmoniski līdzpastāvēt ar apkārtējiem cilvēkiem, izrādot šīs divas īpašības.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru