6 vienkārši veidi, kā atjaunināt savu garderobi, neko nepērkot

Pirms katras sezonas sākuma savā garderobē gribas kaut ko jaunu un svaigu. Tomēr maciņš liecina, ka tagad papildu tēriņiem nav īstais laiks.

Neesiet izmisumā, jo ir vairāki interesanti triki, kas palīdzēs jums atjaunināt savu garderobi bez iepirkšanās. Kādi triki ļaus jums atjaunināt savu garderobi pirms vasaras sezonas bez iepirkšanās, lasiet tālāk.

Spilgti akcenti

Pamata lietām varat pievienot košus aksesuārus, un tas padarīs jūsu tēlu izteiksmīgāku un neaizmirstamāku. Piemēram, koši apavi, sandales, soma, jaka, šalle vai lakats, josta, rotaslietas – tas viss kombinācijā ar parastu apģērbu izskatīsies pavisam citādi.

Jauna dzīve vecām lietām

Nesteidzieties izmest savas iecienītākās lietas, kas jums jau ir nedaudz apnikušas. Piešķiriet tām nedaudz iztēles un pārvērtiet tās par kaut ko jaunu un oriģinālu. Aplikācijas, izšuvumi, pērlītes, mežģīnes, akrila krāsas – viss, kas jums patīk. Otra iespēja ir no jauna izšūt. Tas ne tikai paildzinās jūsu apģērba mūžu, bet arī piešķirs unikālu stilu.

Lasi vēl: Šādu kabaču ēdienu ēdīs ikviens. Diētisks sacepums ar sieru

Garderobes pamati

Jums ir jābūt pamata garderobes bāzei, ko varat viegli kombinēt ar dažādiem aksesuāriem un radīt dažādus tēlus. Tas ļauj ietaupīt daudz laika un naudas, jo pamata apģērba gabali saglabās savu aktualitāti ilgu laiku.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment