6 vienkārši veidi, kā atjaunināt savu garderobi, neko nepērkot

Pērciet to, ko varat valkāt tagad

Atlieciet domu par lietu iegādi “vēlāk”, īpaši, ja tās ir atkarīgas no jūsu figūras izmaiņām. Labāk iztērējiet naudu par to, ko varat valkāt jau tagad, lai izskatītos stilīgi un pārliecinoši. Jums nav jāgaida, kamēr zaudēsiet 3-5 kg svara, iegādājieties ērtus džinsus jau tagad.

Kleitu maiņa

Šī ir jauna tendence, kas ir iekarojusi modes piekritēju sirdis visā pasaulē. Tā izpaužas kā nevajadzīgu, bet kvalitatīvu lietu apmaiņa draugu vai sabiedrības starpā. Šādā veidā jūs atbrīvosieties no nevajadzīgām lietām un iegūsiet sev ko jaunu. Šī metode ne tikai palīdzēs jums atjaunināt savu garderobi, bet arī pavadīt laiku domubiedru kompānijā.

Aksesuāri

Neaizmirstiet par aksesuāru burvību. Tie var pārveidot jebkuru apģērbu. Zīda šalli var izmantot kā jostu vai sasiet pie somiņas. Rokassprādzes vietā uz rokas var uzvilkt pērlītes. Pievienojiet košas rotaslietas parastai tumšai kleitai, un viss tēls mainīsies.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

 

 

Leave a Comment