10 veidi, kā sieviete var noturēt sava jaunā puiša interesi un uzmanību

Jūs esat atradusi jaunu puisi, un viņš jums patiešām patīk. Viņam patīk tāda pati mūzika kā tev, viņš saka mīļas lietas un visas dienas garumā raksta tev nejaušas mīļas īsziņas, lai tu zinātu, ka viņš par tevi domā.

Domājams, tu esi iegrimusi lielā emociju jūrā un vēlies atrast veidu, kā likt viņam justies tāpat. Nu, nebaidies, mums ir tev desmit labākie veidi, kā noturēt šī jaunā puiša interesi!

1 Izmaini rutīnu

Tev ir bijuši vairāki randiņi ar šo puisi. Pāris vakariņas, pāris filmas, un, ja esi mūsdienīgi domājoša, tev ir bijušas arī dažas kopīgas nakšņošanas reizes. Jūs esat iegājuši rutīnā. Tagad ir pienācis laiks to pārtraukt. Tu nevari pārāk agri iekārtoties pārāk ērti, citādi tavs puisis ātri zaudēs interesi. Tāpēc tā vietā, lai pagatavotu viņam vakariņas un noskatītos filmu pie tevis, kāpēc gan neaizvest viņu lieliskā piedzīvojumā pa parku uz pikniku mēness gaismā?

2 Izskaties jauki

Es zinu, kā tas ir, dāmas, pēc kāda laika jūs vienkārši nevēlaties veikt savu grimu KATRU reizi, kad redzat savu puisi. Un galu galā daži šauri džinsi kļūst par šaurām jogas biksēm, kas vēlāk kļūst par vaļīgām treniņbiksēm. Bet tas nav ieradums, kas tev būtu jāiegūst. Pamēģini kādu brīdi izskatīties glīti. Tas ļaus tavam puisim saprast, ka tev ir pietiekami svarīgi, lai pieliktu pūles savam izskatam!

3 Neesi uzmācīga

Nesaprotiet mani nepareizi, dažas publiskas simpātijas izpausmes ir mīļas. Piemēram, kad tavs puisis pievelk tevi nedaudz tuvāk un noskūpsta tev pieri. Taču neieķeries viņam izmisīgi rokā, jo tas var likt tavam puisim aizbēgt ātrāk, nekā tu jebkad esi domājusi, ka tas ir iespējams. Ļauj viņam zināt, ka esi ieinteresēta, bet ļauj viņam izrādīt iniciatīvu.

Lasi vēl: 6 vienkārši veidi, kā atjaunināt savu garderobi, neko nepērkot

4 Atrodiet savas līdzības un izmantojiet tās

Noskaidro, kāda mūzika patīk tavam puisim vai ko viņš labprāt dara brīvajā laikā. Cerams, ka tur būs kaut kas tāds, kas patīk arī tev. Vai jums patīk tāda pati mūzika? Nākamreiz, kad skanēs jūsu mīļākā dziesma, dalies ar austiņām. Vai jums patīk dziedāt? Sarīkojiet ceļojuma uz karaokes klubu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Turpinājumu lasiet nākmajā lapā!

Leave a Comment