10 veidi, kā sieviete var noturēt sava jaunā puiša interesi un uzmanību

5 Esi pārliecināts par sevi

Pārliecinātība ir ļoti uzrunājoša! Ja tu spēj ieiet telpā tā, ka citi pagriež galvu, tad noteikti to dari! Tikai pārliecinies, ka neaizmirsti par savu vīrieti, lai viņš zina, ka viņš ir tas laimīgais, kurš var iziet kopā ar karstāko meiteni telpā. Jums abiem tas būs kā ego pacēlums!

6 Saglabā kādu noslēpumu

Mēs visi zinām, cik grūti ir noturēt sevī šo vienu mulsinošu stāstu no nometnes vai kāda īpaša notikuma, bet, visu svēto mīlestības dēļ, vēl neizpaudiet visu! Dari tā, lai tavs puisis nopelnītu interesantus stāstus un tavas dziļās iekšējās domas. Tev nevajadzētu atklāt visu, kas tev ir, pārāk agri!

7 Ļauj viņam nākt pie tevis

Ir jauki sūtīt savam puisim mīļas īsziņas visas dienas garumā, bet dažreiz tev patiešām vajadzētu likt viņam nākt pie tevis. Tev ne vienmēr ir jābūt pirmajai, kas nosūta ziņu, un tas ļaus tev saprast, cik ļoti viņš patiešām vēlas ar tevi runāt.

Galvenais ir izveidot veselīgu līdzsvaru saziņā. Ja lielāko daļu sarunu iniciatore esi bijusi tu, iespējams, ir pienācis laiks spert soli atpakaļ un dot viņam iespēju parādīt, ka viņš ir vienlīdz ieinteresēts šajās topošajās attiecībās.

8 Paliec koķeta

Neļauj savam puisim meklēt flirtu citur, turpini to ar viņu. Nav iemesla, lai jūs neflirtētu tikai tāpēc, ka esat kopā. Dāvā viņam mīļus komplimentus, ļauj viņam justies tā, it kā tu viņu apbrīnotu. Viņš liks tev justies tāpat pretī!

9 Izpaud slēptos talantus

Vai tu spēlē ģitāru? Vai tev patīk gleznot ar kājām? Vai tu vari ar loku raidīt bultu mērķī? Kāpēc gan neizrādīt dažas no šīm trakajām prasmēm?

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

10 Izpaudi savas ekscentriskās iezīmes

Vai tev patīk dejot vai dziedāt lietū vai dušā? Kāpēc neļaut savam puisim ieraudzīt šo savu muļķīgo pusi? Atveries un kļūsti muļķīga, tavam puisim patiks ieraudzīt šo jauno tavu pusi.

 

Leave a Comment