5 Zodiaka zīmes ar visspēcīgāko raksturu

Astrologi apgalvo, ka šo 5 Zodiaka zīmju pārstāvjiem piemīt neticam spēcīgs raksturs. Ja jūs kaut nedaudz šķērsosiet viņiem ceļu, tad jums paliks vien divi varianti: vai nu atvainoties, cerībā, ka  jūs apžēlos, vai arī mesties skriešus, dziedot, ka jūs nenoķers…

Un, ja godīgi, mēs nezinām, kura būtu tā pareizākā izvēle!

Jebkurā gadījumā gribasspēks šīm 5 Zodiaka zīmēm var kļūt jums par īstu pārsteigumu. Atcerieties, ka ar viņiem daudz labāk draudzēties, nekā naidoties!

Jo viņi VIENMĒR panāk savu!

1. Auns

Auni ir īsti nemiernieki, kas ir gatavi vienmēr un visur aizstāvēt savus ideālus. Viņi ļoti augstu sevi vērtē, lai ļaut kādam draudēt sev vai arī diktēt savu gribu.

Bet tā kā Auni ir īsti supervaroņi, viņš nekad neizmantos savu enerģiju, lai kaitētu cilvēkiem. Jūs nekad nesaskarsieties ar cietsirdību vai spītību no šīs zīmes pārstāvjiem vien tāpēc, ka viņiem ir slikts garastāvoklis. Bet jums kārtīgi neveiksies, ja jūs kaut ar vārdiņu aizvainosiet viņus pašus, un tos, kurus viņi mīl!

2. Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju gribasspēks parādās tādā ziņā, ka viņi vienmēr turas pieklājības robežās, turklāt dara to sevis paša dēļ. Viņi lieliski saprot, ka reti kurš cilvēks prot uzklausīt patiesību. Lūk, kāpēc Mežāži parasti izturas ieturēti un attālināti!

Ārējā šo zīmju pārstāvju vienaldzība palīdz viņiem norobežot sevi no tiem, kuri viena vai cita iemesla dēļ cenšas pazemināt viņu pašvērtējumu. Ja neizdodas bloķēt šos ne-draugus, Mežāzis nopūšas un  sāk rīkoties. Un tad turieties no viņa tā patālāk!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru