4 Zodiaka zīmes, kas baidās no mīlestības kā uguns

Kamēr dažām zodiaka zīmēm vienmēr ir laimīgas attiecības vai vienkārši nevar iedomāties savu dzīvi bez mīlestības, dažas izvairās no iespējamas romantisku jūtu rašanās slēptu baiļu dēļ.

Dvīņi

Dvīņi ir atturīga gaisa zīme, kas dod priekšroku emocionālām intelektuālām sarunām, nevis sarunām par savām jūtām. Emocionālā intimitāte nav viņu stiprā puse.

Patiesībā, ņemot vērā viņu nepastāvīgo raksturu, viņiem ir grūti ne tikai būt emocionāli ievainojamiem ar kādu cilvēku, bet arī saistīties ar kādu.

Viņiem viss ātri apnīk, un viņi, visticamāk, būs fiziski tuvi tikai tik ilgi, kamēr šī persona viņiem būs pietiekami interesanta un jautra.

Jaunavas

Jaunavas ir praktiski un analītiski domājoši. Viņiem nepieciešams daudz laika, lai ne tikai pārdomātu savas emocijas, bet arī noskaidrotu, vai viņi attiecīgajam cilvēkam uzticas un vai jūtas pietiekami droši un ērti viņam līdzās.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Viņiem nepieciešams arī daudz laika fiziskai tuvībai, ne tikai tāpēc, ka viņiem ir jāuzticas cilvēkam, bet arī tāpēc, ka Jaunavām ir nepieciešams izkļūt no savām domām un netiesāt sevi un partneri.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment