Kā atbaidīt skudras: ļoti vienkāršs un lēts līdzeklis, kas nekaitē mājdzīvniekiem un bērniem

Līdz ar pavasari mūsu dzīvē atgriežas ne tikai kamenes, bites un tauriņi, bet arī daži ne tik patīkami kukaiņi, piemēram, skudras.

Pavasaris un vasara ir gaidīts gadalaiks gandrīz ikvienam. Laiks kļūst siltāks, un viss atkal sāk zaļot. Viens no galvenajiem šī brīnišķīgā laika trūkumiem ir nevēlami kukaiņi. Vieni no nepatīkamākajiem un kaitinošākajiem no tiem ir skudras. Pavasara beigās un vasaras sākumā šie kukaiņi sāk meklēt pārtiku un ūdeni.

Ja šajā laikā netiek veikti atbilstoši pasākumi, skudras var apmesties mājoklī, kur vēlāk būs grūti no tām atbrīvoties. Tomēr no tām var atbrīvoties ar pavisam vienkāršiem līdzekļiem!

Kā lietot krītu un bērnu pulveri pret skudrām

Izrādās, ka skudras var efektīvi atbaidīt ar bērnu pulveri.  Sekojot skudru pēdām, jūs atradīsiet kukaiņu iekļūšanas vietas jūsu mājās. Kad tās atradīsiet, apkaisiet šīs vietas ar talku. Vislabāk ir apkaisīt gan iekšpusē, gan ārpusē.

Talka pulveris, kas ir bērnu pūderī, ir dabīgs skudru atbaidīšanas līdzeklis, kas ir drošs bērniem un mājdzīvniekiem. To var atrast arī krītā, tāpēc varat vienkārši ar krītu uzzīmēt līniju vietā, kur, jūsuprāt, skudras iekļūst jūsu mājoklī.

Lasi vēl: Ar ko gan tīrīt gludekli no kaļķakmens un sodrējiem: šādu efektu nespēj dot pat veikala līdzekļi

Kāpēc talks atbaida skudras

Bērnu pūderis var iznīcināt skudras, jo talks absorbē mitrumu no kukaiņu eksoskeleta, izraisot spēcīgu dehidratāciju. Skudrām ir nepieciešams saglabāt mitrumu, lai izdzīvotu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Zīdaiņu pulveris ir mitrumu uzsūcošs pulveris, kas, absorbējot mitrumu no skudrām, tās “izkaltē”.

Leave a Comment