Kā atrast mīlestību uz mūžu: eksperts sniedz 9 padomus tiem, kuri ir noguruši no vientulības

Attiecību eksperte Elizabete Stouna sniedza deviņus padomus, kā kļūt laimīgākiem, uzlabot savas dzīves kvalitāti un atrast īstas jūtas. Viņa iesaka ievērot šos vienkāršos noteikumus, kas būs atslēga uz personīgo laimi.

Kā atrast patiesu mīlestību uz mūžu

Vienmēr uzticieties sev. Kad jūs kaut ko darāt vai kaut ko nolemjat, pārbaudiet savas rīcības pareizību pēc iekšējās siltuma/aukstuma sajūtas. Tā vien ir zīme, kas liecina par to, vai jūs izdarāt pareizo izvēli. Jebkurš ārējs padoms ir jāignorē, ja jums kaut kas nav pieņemams. Tikai jūs pats precīzi zināt, kas jums der un kas ne. Tāpēc nevajadzētu sevi iebiedēt un piespiest kaut ko darīt. Tikai jūs izlemjat, vai būt vientuļam, ko meklēt un ko uz visiem laikiem izslēgt no savas dzīves. Visums vienmēr aizpilda tukšumu, tāpēc nebaidies būt viens – tas nebūs ilgi.

Dzīvo šeit un tagad. Jums nav jāgaida īstais brīdis, lai ar galvu ienirtu dzīvē un sabiedrībā. Tu jau esi šeit, un šī ir tava šodiena, nevis tad, kad zaudēsi svaru, nopelnīsi naudu vai dabūsi paaugstinājumu darbā. Sakiet “jā” visam, veltiet laiku piedzīvojumiem un socializācijai, nesēdiet tikai mājās. Galu galā tur, aiz mājas sliekšņa, jūs gaida liktenīga tikšanās. Ja ne šodien, tad rīt tā noteikti notiks.

Mēģiniet mainīt savu grafiku, plānus un maršrutus. Esiet elastīgi visā. Uz darbu sāciet braukt pa citu maršrutu. Ja uz kafejnīcu ejat sestdien, dodieties uz to trešdien. Tev nav vienmēr jādzīvo pēc plāna, kļūsti elastīgs, jo laime un dzīves izmainītas tikšanās ir nejaušas un neplānotas. Jūs nekad nezināt, kas jūs gaida aiz stūra, un pēkšņi tā būs ilgi gaidītā tikšanās. Dodiet iespēju un vietu jauniem notikumiem un cilvēkiem ienākt jūsu dzīvē.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kas baidās no mīlestības kā uguns

Pateicieties par to, kas jums ir. Ir teikts, ka pateicība ir visspēcīgākā lūgšana. Tāpēc katru rītu, pieceļoties no gultas, pateicieties par visu, kas jums dzīvē ir. Šādā veidā jūs varat piesaistīt vēl vairāk pozitīvisma un iemeslu būt pateicīgam.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Tas, kurš vēlas daudz, saņem daudz. Tāpēc skaidri izlemiet, ko vēlaties no dzīves un attiecībām, un filtrējiet atgriezenisko saiti atbilstoši savām prioritātēm. Nesamaziniet savus standartus, uzticieties tikai sev. Nevadieties pēc bailēm un nepakļaujieties citu cilvēku vajadzībām. Un pārvērtēt prasības arī nevajadzētu, jo šeit gaida neizbēgama vilšanās, labāk turēties pie zelta vidusceļa.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment