3 vienkāršas darbības, lai ātri sasildītos pēc pastaigas lielā salā

Pat pēc īsas pastaigas lielā salā cilvēks nosalst ļoti ātri. Visbiežāk nosalušam cilvēkam pietiek tikai sasildīties istabas temperatūrā un veikt dažas vienkāršas darbības.

Tātad, atgriežoties mājās pēc pastaigas lielā salā, nekavējoties jānomaina drēbes, pat ja šķiet, ka ar tām ir viss kārtībā. Obligāti jāuzvelk sausas un siltas drēbēs, īpaši svarīgi ir siltināt kājas ar zeķēm, vēlams no kokvilnas vai vilnas.

Lai sasildītos ātrāk, ir labi sevi apklāt arī ar segu. Ieteicams uz kakla, cirkšņu un krūšu zonas uzlikt sildošus spilventiņus vai termoforu, kas piepildīti ar siltu (bet ne karstu!) ūdeni.

Lasi vēl: Ekstrasensi ir vienisprātis: šīs lietas cilvēki nekad nevar nodot viens otram

Un noteikti lietojiet pietiekami karstu dzērienu – labākajā gadījumā der tēja, kakao vai kafija. Ja šie dzērieni nav pa rokai, derēs arī līdz komfortablai temperatūrai uzsildīts ūdens. Ļoti labi ir dzērienam pievienot karoti medus.

Ievērojiet šos trīs soļus, jūs spēsiet sevi sasildīt gan no ārpuses, gan no iekšpuses, un jau dažu minūšu laikā jūs nemaz nejutīsiet, ka pirms dažām minūtēm bijāt laukā bargā salā.

Leave a Comment