17 lietas, kas palīdzēja man atbrīvoties no 39 kg. Patiesi padomi, kas darbojas!

Nevarat notievēt? Lūk, patiesi padomi no meitenes, kurai tas izdevās.

Ariela Kalderone ir amerikāniete, kas pusotra gada laikā atbrīvojās no 39 kilogramiem pašas spēkiem. Viņas apmēri samazinājās par 5 izmēriem, un viņa piedalījās maratonā.

Un šeit ir viņas stāsts, ko publicēja  BuzzFeed. Mēs runāsim tikai par reāliem un patiesiem padomiem.

  1. Svara vērotāju programma.

Es izvēlējos šo programmu, jo tā ir balstīta uz baļļu sistēmu, un ne tikai kaloriju skaitīšanu. Katra ēdienreize tiek novērtēta ar noteiktu baļļu daudzumu. Dārzeņi un augļi ir nulle, liesai gaļai ir ļoti mazs novērtējums, bet visam, kas satur cukuru, ir ļoti augsts vērtējums.

  1. Es izvēlējos veselīgu ēšanu, un nevis kaloriju samazināšanu.

Reiz es labi notievēju, bet ēdu tikai 400 kalorijas dienā. Pašsajūta bija briesmīga, tāpat kā mana vielmaiņa. Un šoreiz mans mērķis bija ne tikai notievēt, bet arī kļūt veselai.

  1. Trīs galvenie iemesli: sekot līdzi ēdienam, vairāk kustēties un dzert ūdeni.

Es sekoju līdzi tam, ko un kad es ēdu, vai man rodas izsalkuma sajūta, savas domas šajā laikā. Pateicoties viedajam pulkstenim, es sāku vairāk kustēties, jo visu laiku gribējās sasniegt lielāku progressu.

Dzert ūdeni ir ļoti svarīgi. Dažreiz jūs gribat nevis ēst, bet vienkārši padzerties. Bet smadzenes nepareizi saprot šos signālus.

  1. Es sāku ēst brokastis.

Lielāko daļu savas dzīves es neēdu brokastis. Bet, kad es sāku pilnvērtīgi brokastot, kārdinājums apēst kaut ko kaitīgu pa dienu ievēroami samazinājās.

  1. Sākumā es izvēlējos staigāšanu sporta zāles vietā.

Es soļoju maziem solīšiem, pakāpeniski mainīju dzīvesveidu. Es staigāju ar botēm somā, lai būtu ērti ar kājām iet uz darbu.

  1. Es nepadevos, kad pienāca grūti laiki.

Cilvēki mani laida apsēsties, jo domāja, ka esmu stāvoklī. Man bija sāpīgi, un tas mani aizvainoja, bet es nolēmu nepadoties, lai kas arī nenotiktu.

  1. Es pārstāju pasūtīt ēdienu.

Tās man bija milzīgas pārmaiņas, es sāku patstāvīgi gatavot ēdienu. Es izvēlējos veselīgākus produktus.

Tagad es gatavoju katru dienu, ņemu līdzi savas pusdienas uz darbu, un izdomāju arvien veselīgākus variantus saviem iemīļotākajiem ēdieniem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru