17 lietas, kas palīdzēja man atbrīvoties no 39 kg. Patiesi padomi, kas darbojas!

  1. Cukurs – tas ir slikti.

Jā, tas ir acīmredzams fakts. Bet nav nemaz tik viegli nokāpt nu cukura adatas. Es centos atrast aizvietotāju cukuram augļos, medū.

  1. Olbaltumvielas ir mūsu galvenais palīgs.

Olbaltumvielas piesātina, pēc tām nav kārdinājums iemest sevi kārtējo saldumu ēšanas tūrē. Un olbaltumvielas nav tikai gaļa, tie ir arī pākšaugi, rieksti, olas, siers.

  1. Priecājieties par uzvarām.

Veiksmes rādītāji ir ne tikai cipari uz svariem, bet arī treniņi, apģērbs par izmēru mazāks, diena, kad esat pareizi ēduši.

  1. Es pārstāju lietot alkoholu.

Patiesībā viena no smagākajām lietām, ko man nācās izdarīt. Es vienkārši pamanīju, cik daudz labāk mans ķermenis jūtas bez alkohola.

  1. Es aizgāju uz sporta zāli.

Es aizgāju uz sporta zāli, kad sāku justies ērtāk. Izvēlējos tos vingrojumus un trenažierus, ar kuriem man patika strādāt.

  1. Es neupurēju savu sabiedrisko dzīvi.

Veselīgs dzīvesveids sevī iekļauj arī psihisko veselību. Bet viss negrozās tikai ap ēdienu un bikšu izmēru. Es cenšos gatavot uz priekšu, restorānos izvēlēties veselīgāku ēdienu.

  1. Kad man ir slikti, es skatos uz savu progresu.

Kad jūs katru dienu redzat savu ķermeni, ir grūti pamanīt izmaiņas. Tāpēc noteikti nofotogrāfējieties pirms izmaiņām. Atcerieties, cik garu ceļu jau esat nogājuši.

  1. Es atradu atbalstu.

Svara vērotāji izmainīja savu plānu no Points Plus uz Smart Points, kā arī piedāvāja jaunu funkciju Connect. Cilvēki dalījās ar savu panākumu stāstiem un atbalstīja viens otru.

  1. Es atdevu savu veco apģērbu.

Tas nozīmē, ka atpakaļceļa vairs nav. Nav tāda apģērba “katram gadījumam”. Bet ir tikai virzība uz priekšu.

  1. Es beidzot mācos sevi mīlēt.

Tas ir visgrūtākais uzdevums no visiem. Es nekad neesmu bijusi apmierināta ar savu ķermeni, un tas mani ierobežoja. Ir svarīgi mīlēt sevi, neskatoties uz to, kāds ir jūsu svars.

Un kādi ir jūsu slaiduma noslēpumi?  

avots: lifter.world

Pievienot komentāru