13 veidi, kā sevi palutināt, kā to dara francūzietes

Esi tu pats!

Esi atklāts un drosmīgs, kaut vai mazās lietās. Pat mazs sīkums – neparasts gredzens, smieklīgi zābaki vai košas krāsas šalle – var paust jūsu personību.

Strādājiet ar to, kas jums ir, negaidiet pilnību

Lai izskatītos lieliski, francūzietēm nav jāgaida, kad viņas zaudēs dažus kilogramus vai izaudzēs garus matus. Turklāt, ja iemācīsieties izskatīties iespaidīgi jebkurā situācijā, šos “liekos” kilogramus neviens nepamanīs.

Esi dabiska

Jūs nevēlaties slēpt savu seju aiz maskas? Nu, nedariet to. Minimāls grims, glīta frizūra (noteikti ne sapūsta ar laku, lai mati nevarētu pat kustēties), piemērota lūpu krāsa un patīkams aromāts. Tas ir viss.

Neļaujiet vecumam laupīt jums dzīves prieku

Padomājiet, kurās citās valstīs sievietes “noteiktā vecumā” joprojām tiek uzskatītas par pavedinošām? Franču sievietes zina, ka vecums nav iemesls, lai atteiktos no iespējas izskatīties un justies vislabāk. Es varu nosaukt vairākus desmitus franču slavenību, kuras ir vecākas par 40 gadiem un joprojām izskatās un jūtas skaistas un pievilcīgas. Izabella Hupperta, Izabella Adžani, Žuljeta Binoša, Inesa de la Fresanža – un tas ir tikai saraksta sākums.

Mēģiniet priecāties par mazām lietām

Mazs, bet garšīgs eklērs, jaunas smaržas, brīnišķīga lavandas smarža, garšīgs siers ar pelējumu… Francūzietes saprot, ka šādi sīkumi ir ne mazāk svarīgi par visu pārējo.

Izbaudiet dzīvi

Atrodiet savu aizraušanos, pasakiet “nē” visam, kas ir laika izšķiešana, un turpiniet iet uz priekšu. Koncentrējieties uz to, kas jums patīk, un nekas jūs neapturēs!

 

 

Leave a Comment