Zvaigžņu prognoze 22. oktobrim stāsta, ka Svariem būs svarīgs aicinājums, bet Ūdensvīriem būs lieli panākumi

Skorpions

Nauda: šodien visur parādīsies cipars 20, un tas nesīs jums daudz, daudz veiksmes.

Karjera: Jūsu finansiālais stāvoklis kļūst arvien labāks, taču tas ir sagaidāms. Pēc visa smagā darba, ko esat ieguldījis, tagad jūs tikai vācat sava darba augļus.

Labsajūta: Ja jūtat sāpes, nekavējoties jākonsultējas ar ārstu. Tas var būt ļoti skaidrs rādītājs, ka kaut kas nav kārtībā. Tavs garastāvoklis šodien stipri svārstīsies.

Strēlnieks

Nauda: skaitļi 40 un 39 būs jūsu laimīgais starts šodien. Jupiters sūta labu enerģiju.

Karjera: Jūsu priekšnieks, iespējams, vēlēsies šodien ar jums runāt par labāk apmaksāta amata piedāvāšanu. Bezdarbnieku zīmēm šodien būs grūti atrast sev piemērotu darbu. Gaidāmi nelieli finansiāli zaudējumi.

Labsajūta: dariet kaut ko labu sev un savai veselībai. Ja jūs piedzīvojat stresu, ir pēdējais laiks mainīt savu dzīvesveidu.

Mežāzis

Nauda: Jupiters, planēta, kas valda uz veiksmi, sūta jums labu enerģiju. Šodien jūsu laimīgie skaitļi būs 99, 4 un 72.

Lasi vēl: Tamāra Globa paziņojusi, ka tuvākajās dienās šīm zīmēm jābūt ļoti uzmanīgām

Karjera: Ļoti iespējams, ka jūs nejūtaties tik aizrautīgs pret savu darbu. Tas viss jums kļūst par daudz, un jūs domājat par labāk apmaksātu darbu.

Labsajūta: Jūsu veselība ir laba, bet jums ir jāatturas no cukura. Dzeriet ūdeni un tēju, un jūs uzreiz pamanīsit, cik daudz enerģijas jums ir.

Ūdensvīrs

Nauda: veiksme būs ar jums, un jūs būsiet efektīvāki grūtu mērķu sasniegšanā.

Karjera: mainiet veidu, kā raugāties uz savu finansiālo situāciju. Jūs redzat izaugsmi, kas vairo jūsu pārliecību. Ieguldiet laiku un enerģiju savos sapņos.

Labsajūta: Šodien jūsu veselība uzlabosies. Atmetiet visas rūpes.

Zivis

Nauda: izvairieties no azartspēlēm un investīcijām jau šodien. Skaitlis 20 nesīs jums mērenu veiksmi.

Karjera: bezdarbnieku zīmes šodien saņems ļoti svarīgu zvanu. Finansiāli jums klājas ļoti labi. Venera un Jupiters sūta jums labu enerģiju, un tas jums palīdzēs.

Labsajūta: fiziski jūs esat ļoti vesels. Tomēr, ja jūs cīnījāties ar tumšām domām, tad šodien ir īstais laiks vērsties pie profesionāļa. Rūpējieties par savu garīgo veselību.

Leave a Comment