Zvaigžņu prognoze 21.oktobrim stāsta, ka Jaunavas sagaida negaidīta informācija, bet Zivīm būs veiksmes vilnis

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos. 

Auns

Nauda: Tev veiksies finansiāli. Skaitļi 55 un 21 nesīs jums veiksmi.

Karjera: ja nejūtaties novērtēts no priekšnieka vai kolēģiem, iespējams, ir pienācis laiks mainīt darbu.

Labsajūta: Ēdiet pārtiku, kas bagāta ar vitamīniem. Būtu labi, ja paņemtu asins analīzi. Meditācija šodien tev nāks par labu.

Vērsis

Nauda: Lieliska diena investīcijām. Skaitļi 49 un 32 ir jūsu šodienas laimīgie skaitļi.

Karjera: Ja domājat izvēlēties citu ceļu savā karjerā, šodien ir piemērota diena iespēju meklēšanai. Iespējams, pat uzreiz saņemsi piedāvājumu, taču nesteidzies to pieņemt.

Labsajūta: Jums nebūs vājo vietu. Tomēr jums vajadzētu ēst vairāk ar dzelzi un B vitamīnu bagātu pārtiku. Tas vēl vairāk stiprinās jūsu imūnsistēmu.

Dvīņi

Nauda: skaitļi, kas nesīs jums veiksmi, ir 58 un 3.

Karjera: zīmēm, kas strādā pārtikas rūpniecībā, būs ļoti saspringta diena. Vakarā atpūtieties. Netērējiet pārāk daudz, iepērkoties tiešsaistē.

Labsajūta: Dvīņiem, kuriem agrāk bijušas problēmas ar migrēnu, šodien būs problēmas. Sazinieties ar savu ārstu, ja migrēna nepāriet pēc 5 stundām.

Lasi vēl: Merrilina Kerro paziņojusi, ka šīm zīmēm līdz 24. Oktobrim jābūt īpaši uzmanīgiem

Vēzis

Nauda: katra jauna pieredze nes savu veiksmi.

Karjera: izmantojiet nedēļas nogali, lai pilnībā atpūstos.

Labsajūta: saprātīgs uzturs ir lieliski, taču ir labi arī laiku pa laikam atalgot sevi, piemēram, ātrās uzkodas.

Lauva

Nauda: Jūsu laimīgie skaitļi būs 4, 3, 22, 97 un 80. Ieguldiet nekustamajā īpašumā jau šodien.

Karjera: Neesiet ierobežoti savā karjerā. Mēģiniet paskatīties uz problēmu, ar kuru saskaraties, no dažādiem leņķiem un varbūt pajautājiet dažiem kolēģiem viņu viedokli.

Labsajūta: Nebaidieties izmēģināt kaut ko jaunu. Piedalieties kādā sporta aktivitātē vai izaiciniet draugu uz treniņu. Tādā veidā jūs izjutīsit mazāk stresa.

Jaunava

Nauda: Jaunavām veiksies sporta sacensībās.

Karjera: jūs varat uzzināt informāciju, kas atklāj kādu problēmu vai noslēpumu, kas jūs mulsina — tas var būt kaut kas, ar ko jūtaties saistīts, vai kaut kas ar jums pilnīgi nesaistīts.

Labsajūta: ar savu pozitīvo attieksmi jūs varat attīstīties tur, kur citi nokalst, it īpaši, ja jums ir stingri principi, kas nosaka jūsu izvēli.

Svari

Nauda: būt pieticīgam ir vienīgā izeja šodien. Nebrīnieties, ja redzat, ka jūsu centieni neatbilst jūsu cerībām.

Karjera: Optimisms ir tas, kas jums šodien vajadzīgs. Tev priekšā labas dienas. Riskantās azartspēles šodien nav ieteicamas.

Labsajūta: šodien ir tā diena, kad jūsu fiziskās sagatavotības, enerģijas un spēka līmenim jābūt visaugstākajam. Esiet dzīvespriecīgs un izturīgs pret jebkādām grūtībām, un šī diena paies bez problēmām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment