Zodiaka zīmes, kuras baidās būt atraidītas. Viņiem ir ievainojama dvēsele! Saudzē viņus!

Ir noteikta kategorija cilvēku, kuriem jāatrod īpaša pieeja, tā kā viņu atklātība un jūtīgs padara viņus vājus aizvainojuma priekšā.

Iepazīsties ar piecām pašām jūtīgākajām zodiaka zīmēm:

Skorpions

Skorpioni iekšēji ir ļoti ievainojami un vienkārši patoloģiski baidās būt atraidīti. Tas viss tāpēc, ka Skorpioni jūt sāpes daudz dziļākā līmenī nekā pārējās zodiaka zīmes.

Jebkura šķiršanās var Skorpionam nest nelabojamu triecienu. Lai sevi aizsargātu, viņš cenšas saglabāt nedaudz personīgās telpas un kādam maksimāli nepieķerties. Šāda uzvedība var ilgt daudzus gadus, kamēr viņš nejutīs, ka ar tevi kopā ir droši.

Lauva

Lauvas baidās būt atraidītas, baidās, ka viņas pienācīgi nenovērtēs. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti neaizsargāti cilvēki, jo viņiem visu laiku vajag aizsargāt un pastāvēt par savu individualitāti.

Viņi ir atvērti un radoši cilvēki, kuri spēcīgi pārdzīvo par savu lepnumu. Lauva mīl, kad par viņu sajūsmiņās un viņā ieklausās.

Strēlnieks

Strēlnieki ir patiesi cilvēki un pieprasa tādu pašu patiesumu no citiem. Viņi ir viegli ievainojami un aizvainojami. Viņi piedod ar grūtībām, bet aizvainojumu ir spējīgi atcerēties līdz kapa malai.

Strēlnieks nekad nemānīs, nenodarbosies ar nelietībām, nenodos. Viņš dod priekšroku atklātībai it visā, pat ja pats labi zina, ka tas viņam var kaitēt.

Vēzis

Vēzis ir fantazētājs, bet neticami iespaidīgs. Protams, visi pie viņa pievelkas, bet tajā pašā laikā viņu ir ārkārtīgi viegli aizvainot. Gadās tā, ka pat cita cilvēka intonācijā viņš pamanās ieraudzīt apvainojumu. Tāpēc neuzmanīgs joks vai nejauši izmesta frāze kļūs par nāvīgu triecienu.

Vēzim ir svarīga pareiza reakcija. Sev jaunā situācijā viņš būs auksts un ieslēdzies sevī. Bet, ja tu ar viņu sāksi runāt maigā balss tonī un labvēlīgi, viņš burtiski kritīs tev apskāvienos.

Dvīņi

Dvīņiem nav ne aizliegto tēmu, ne cilvēku, pret kuriem būtu īpaša attieksme. Dvīņi kļūst ārkārtīgi ievainojami absolūti spontāni.

Mēnesi viss bija normāli, pēc tam- jebkura kritiska piezīme var izraisīt histēriju. Tāpēc šī zodiaka zīme izceļas ar to, ka nav paredzama.

Gan draugi, gan partneris ir spiesti pielāgoties negaidītām Dvīņa rakstura maiņām.

Piekrīti iegūtajam raksturojumam?

avots: boldsky.com

Pievienot komentāru