Zodiaka zīmes ar pacietību kā eņģeļiem. Vismaz šīs 6 zodiaka zīmes var izrādīt šo rakstura īpašību.

4. Svari

Svari labprātāk izvēlas nogaidīt, un nevis likt kādam justies neērti, vai arī izraisīt konfliktu. Tas ir tas cilvēks, kurš ilgi atbalstīs nepatīkamu vai viņam nevēlamu sarunu, un nevis strauji to pārtrauks – tikai, lai neizskatītos neaudzināts vai rupjš. Šī zīme neieredz jebkādas pretrunas, un, ja viņš var paciesties un nogludināt asos stūrus – viņš to darīs. Viņu laipnība un kārtīgums ir saistīti ar spēju būt pacietīgiem. Svari, kā jau īsti diplomāti, iztērēs daudz laika, lai uzklausītu abas puses strīdā, un centīsies oponentus samierināt.

5. Skorpions

Skorpioni pilnībā pārvalda nogaidīšanas taktiku, un viņiem ir neiedomājama pacietība. Viņi ir labi intriganti un plānotāji, it īpaši, kad lieta ir saistīta ar viņu interesēm un izdevīgumu. Ja jūs vēlaties gūt priekšstatu par viņu pacietības mērogu, tad tipisks Skorpions ir līdzīgs plēsējam, kurš ilgi sēž slēpnī, lai vajadzīgajā brīdī mestos virsū savam laupījumam. Īpaši ilgi viņi nogaida, kad ieplānojuši atriebties. Skorpions nekad un neko neuzsāks, kamēr nepārdomās visas vissīkākās soda detaļas, kuras viņš gatavo savam pāridarītājam.

6. Mežāzis

Neviens nesaprot laika svarīgumu labāk par Mežāzi. Viņš labprātāk izvēlas nesteigties, un nevis skriet pa galvu, pa kaklu un kaut ko ieņemt ar joni. Mežāzis necieš kļūdas un neveiksmes, it īpaši tās, no kurām varēja izvairīties, ja būtu piemitusi kaut kripatiņa pacietības. Šī zīme ir samērā piesardzīga, un impulsivitāte nav viņam raksturīga. Viņš pavisam noteikti var nogaidīt. Un viņš gaidīs. Attiecībās arī Mežāzis nesteigsies: iesākumā viņš ilgi tieksies pēc finansiālas stabilitātes, un pēc tam ne mazāk ilgi apdomā potenciālā partnera kandidatūru.

avots

Pievienot komentāru