Patēvs skaidroja bērniem, ka esot pavisam normāli visiem ģimenes locekļiem gulēt kailiem kopā

Kā mums ziņo “Journal Review”, kāds laulātais pāris no Indiānas štata ASV tiek apsūdzēts vairākos incesta un seksuālo attiecību gadījumos ar saviem bērniem, kas ildzis veselu piecu gadu garumā.

52 gadus vecais Keilins Džonsons un 44 gadus vecā Šeila Džonsone tika apcietināti š.g. 27. februārī un ievietoti Montgomerijas apgabala cietumā. Laulātais pāris tiek vainots vairāk nekā desmit incidentos ar seksuālu vardarbību un incestu pret nepilngadīgajiem. Keilins tiek vainots arī bērnu pornogrāfijas glabāšanās, turklāt viņa sieva var saņemt papildus ieslodzījuma laiku par zoofīliju ar viņu ģimenes suni.

Krimināllieta tika uzsākta 25. februārī, kad policijā vērsās viņu 19 gadus vecais dēls Šeilijs. Jaunais cilvēks un viņa māsa stāstīja, ka seksuālā vardarbība viņu ģimenē sākusies jau 2012. gadā, kad Džonsons ievācies pie viņiem mājās. Tas viss turpinājies pēdējo piecu gadu garumā.

Pāris nemitīgi mainījis dzīvesvietu, lai izvairītos no iespējamām nepatikšanām un informācijas noplūdes par viņu “īpašo” saikni ģimenes locekļu starpā.

Šķir nākošo lapu un lasu turpinājumu 

Pievienot komentāru