Zivis gaida emocionālas svārstības, bet Dvīņus – pagātnes cilvēki: dienas horoskops 2022. gada 21. decembrim

Trešdiena, 2022. gada 21. decembris, būs ļoti emocionāla diena. Šodien ir vērts izprast sevi un savas vēlmes, pareizi noteikt prioritātes.

Abiem.info žurnālisti noskaidroja, kas šajā dienā sagaida katru zodiaka zīmi.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auniem astrologi neiesaka uzņemties pārāk daudz uzdevumu un pienākumu. Galu galā jūs riskējat pārpūlēties un jau nedēļas vidū “izgāzties”.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Veselība šajā dienā var pievilt arī Vērsim. Pie mazākajiem satraucošiem simptomiem sazinieties ar speciālistu un nenodarbojieties ar pašārstēšanos. Sarunas vislabāk veikt attālināti.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņu dzīvē atkal būs kāds cilvēks no pagātnes. Šī tikšanās jūs būsiet patīkami pārsteigti un iepriecināti. Ir jēga turpināt šo saziņu.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem vajadzētu iemācīties priecāties par sīkumiem. Laimīgs šajā dienā vari kļūt, ja svētkus veido pats, apvienojot sev apkārt jaukus cilvēkus.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām vajadzētu atcerēties pateicību, īpaši radiniekiem un draugiem. Dodiet viņiem vairāk laika un uzmanības.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Šī diena Devam būs mierīga. No rīta strādājiet raiti un uzmanīgi, nesteidzieties un nesasteidziet lietas. Tikai tādā veidā jūs veiksiet visus uzdevumus efektīvi un pilnībā.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem jābūt gataviem traucējumiem un nepatikšanām. Neuztraucieties, tas viss ir pārejoši, jums pietiks gudrības un pieredzes, lai visu pārvarētu.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Vakaru Skorpioniem vajadzētu pavadīt ģimenes un draugu lokā. Pēdējā laikā jūs ļoti smagi strādājat un aizmirstat par visdārgākajiem cilvēkiem. Ir pienācis laiks to novērst.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlnieku šajā dienā pavadīs veiksme it visā. Vakaru veltiet tikšanās reizēm ar draugiem un paziņām.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāži šajā dienā varēs piepildīt savus plānus un uzdevumus, kā arī piepildīt savu lolotāko sapni. Dienas otrā puse priecēs ar finanšu ieņēmumiem.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Astrologi iesaka Ūdensvīram šajā dienā darīt tikai to, kas sagādā prieku. Neuzņemies kaut ko tādu, kam tev nav sirds.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Šī diena Zivīm būs emocionāla. Garastāvoklis ik pa brīdim mainās: vai nu esi spēka un iedvesmas pilns, vai arī esi dusmīgs uz visu un visu. Lai izlīdzinātu savu stāvokli, iesaistieties garīgās praksēs un pavadiet kādu laiku vienatnē.

Pievienot komentāru