Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienā saziedoti 13 000 EUR

Gadskārtējā Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienā, kas jau 11.reizi norisinājās Rīgā, Doma laukumā, savākti ziedojumi vairāk nekā 13 000 eiro apmērā, vienkopus pulcējot vairāk nekā 1050 dalībnieku. Pasākuma organizatori apdrošināšanas sabiedrība ERGO un starptautiskais Rotary klubs visus ziedojumus ar labdarības organizācijas Ziedot.lv starpniecību nodos bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijas nodarbībām ar speciālu gaitas robotu GEO System.

Ingrīda Ķirse, apdrošināšanas sabiedrības ERGO valdes locekle Baltijas valstīs: “Man ir patiess prieks, ka ar katru gadu Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens kļūst arvien populārāks un mēs – visi kopā varam paveikt labu darbu un palīdzēt bērniem atkal staigāt. No sirds priecājos gadu no gada satikt ģimenes, kurām Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens jau kļuvusi par neatņemamu svētku gaidīšanas tradīciju. Šo desmit gadu laikā paveikts daudz, lai palīdzētu bērniem ar kustību traucējumiem, bet es ticu, ka mēs varam paveikt vēl daudz ko, un jau pēc gada Vecrīgas ielas atkal piepildīs bērnu smiekli un skanīgie Ziemassvētku vecīšu ho-ho-ho!”

Tradicionālais Ziemassvētku vecīšu skrējiens pašā Vecrīgas sirdī norisinājās jau vienpadsmito reizi, pulcējot dalībniekus, kas, tērpušies Ziemassvētku vecīšu tērpos, veic distanci 1,7 km garumā pa Vecrīgas ielām. Šo vienpadsmit gadu laikā Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienā piedalījušies vairāk nekā 7600 dalībnieku, kopumā saziedojot ap 130 000 eiro tādiem labdarības projektiem kā enterālo maisījumu iegāde smagi slimu bērnu dzīvības uzturēšanai, reitterapijas nodarbībām, bāreņu patvēruma nama atbalstam, mobilajam bērnu veselības centram un smagi slimu bērniņu māmiņu atbalstam, kā arī rehabilitācijas nodarbībām ar GEO System robotu.

Pasākuma organizatori ir Rīgas Starptautiskais Rotari klubs un apdrošināšanas sabiedrība ERGO.

Šogad Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiena mērķi sasniegt palīdzēs pasākuma lieldraugi: SIA “Nord-Exim, SIA “Robert Bosch” un SIA “Baltic Candles Ltd”, kā arī uzticamie partneri un citi atbalstītāji: reklāmas aģentūra SIA “Mēmais”, sabiedrisko attiecību aģentūra “MRS grupa”, labdarības organizācija Ziedot.lv, portāls Ekase.lv, portāls LiveRiga.lv, SIA “Splashing Prezentreklāma”, SIA “Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš”, SIA “L-Ekspresis”, SIA “Pindstrup Latvia”, SIA “Linstow Center Management”, Radisson Blu Daugava Hotel, Tallink Hotel Riga, Latvijas Futbola federācija.

Pievienot komentāru