Zaļais meža pūķis: 2024. gada zīmes, mīļākā krāsa un ēdieni

 

Zaļā meža pūķa 2024. gads saskaņā ar Austrumu kalendāru sola varu, diženumu, godu, veiksmi un panākumus. Vairāk par gada simbolu un tradīcijām stāsta Abiem žurnālisti.

Ķīniešu pūķis kultūrā

Ķīniešu mitoloģijā pūķi tiek uzskatīti par spēcīgiem talismaniem, kas var kontrolēt laikapstākļus un nest labklājību. Pūķa gads, kas sāksies 2024. gada 10. februārī, sola spilgtu jang sākumu.

 

Pūķa elementi un leģenda

2024. gadā mēs sastopam Koka pūķi, izaugsmes un attīstības elementu, zaļā krāsā. Pūķis ieņem piekto vietu ķīniešu zodiakā, bet ir skaista leģenda, kas izskaidro tā vietu.

Slavenības, kas dzimušas Pūķa gadā

Stenlijs Kubriks, Džons Lenons, Brūss Lī, Patriks Svaize, Monika Belluči un Adele – visi nes pūķa enerģiju.

 

Kam veiksies Pūķa gadā

Saskaņā ar prognozēm, veiksme un pārpilnība gaida tos, kas dzimuši Žurkas, Pērtiķa un Gaiļa gadā. Buļļi, Čūskas un Suņi var saskarties ar šķēršļiem. Pūķa gadā dzimušajiem jābūt uzmanīgiem, jo 2024. gads tiek uzskatīts par atdzimšanas un izaicinājumu gadu.

 

Kas Pūķim patīk

Pūķa gada tradicionālie ēdieni – Uz svētku galda ķīnieši iecienījuši jiaozi pelmeņus ar monētu, kas simbolizē veiksmi. Nian gao, saldā rīsu kūka, arī ir būtiska Jaungada ēdienkartes sastāvdaļa.

Dāvanas un apģērbs

Hongbao – sarkanas aploksnes ar naudu – ir īpaši laba dāvana. Pūķa gadu ieteicams sagaidīt zelta, sudraba vai pelēkā un baltā apģērbā.

Zaļā koka pūķa gads solās būt spilgts, intensīvs, izaicinājumu un labklājības pilns. Ķīniešu tradīcijas un pareģojumi padara šo gadu īpašu visiem, kas tic simbolu un tradīciju spēkam. Noteikti baudiet savu Jaungada galdu, pārbaudiet savu veiksmi un sagaidiet šo gadu atbilstošā apģērbā.

Pievienot komentāru