Yandex.Taxi ienāk korporatīvo un ģimeņu segmenta taksometru pārvadājumu tirgū

Serviss Yandex.Taxi kopš jūnija Rīgā sācis piedāvāt jaunus pakalpojumus, kas ievērojami atvieglos korporatīvo klientu un ģimeņu ikdienu, jo tagad aplikācijā ir iespējams piesaistīt vairākus viena uzņēmuma darbiniekiem,

kā arī ģimenes locekļus. Līdz ar uzņēmuma ienākšanu tirgū ir iespējams prognozēt konkurences cīņas saasināšanos šajā segmentā, kur tradicionāli strādājuši vien pāris uzņēmumi.

Uzņēmumā norāda, ka Yandex.Taxi jau vairākus gadus citās valstī piedāvā līdzīgus pakalpojumus un šobrīd uzņēmuma korporatīvo klientu (uzņēmumu) skaits kopumā pārsniedz 25 000.

Biznesa klienta kontu ir iespējams aktivizēt aplikācijā, piesaistot tam vienu bankas karti, un tam iespējams pievienot līdz pat 20 uzņēmuma darbiniekiem. Lai aktivizētu uzņēmuma kontu, aplikācijā ir nepieciešams ievadīt darbinieku telefona numurs un korporatīvās kartes dati. Pēc tam attiecīgi katram darbiniekam Yandex.Taxi aplikācijā būs pieejams jauns norēķinu veids (uzņēmuma korporatīvā karte). Jānorāda, ka kartes dati būs redzami tikai pašam kartes datu ievadītājam. Līdzīga darbību secība arī veicama, lai aktivizētu ģimenes kontu, kuram iespējams pievienot 3 lietotājus.

Savukārt ģimenes kontam ir iespējams pievienot līdz trim cilvēkiem. Lai to izveidotu, ir nepieciešams atvērt atbilstošo sadaļu aplikācijā un vienkārši pievienot radiniekus. Pēc tam jāpievieno vai nu esoša aplikācija jau reģistrēta bankas karte vai arī jauna. Grupā pievienotajiem radiniekiem atliks tikai ieiet aplikācijā un kā pakalpojuma apmaksas veidu izvēlēties “Ģimenes konts”. Ja gadījumā nepieciešas kādu no grupas izslēgt, to vienkārši var izdarīt attiecīgajā aplikācijas sadaļā.

Jaunās aplikācijas funkcijas pieejamas jaunākajā Yandex.Taxi aplikācijas versijā.

Pievienot komentāru