VSB un Viaplay piedāvā Sešu nāciju kausa 2.kārtas spēles

Sestdien, 10.februārī, un svētdien 11.februārī, kanāls Viasat Sport Baltic un video satura platforma Viaplay piedāvā Sešu nāciju kausa otrās kārtas spēles: Īrija – Itālija, Anglija – Velsa un Skotija – Francija. Baudi regbiju ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic un platformā Viaplay kopā ar TRANSACT PRO!

Sešu nāciju kausa pirmās kārtas lielākais pārsteigums bija Velsas pārliecinošā uzvara pār Skotiju 34:7. Īrija, kaut arī tikai pagarinājumā, tomēr izbraukumā pieveica Franciju 15:13. Trešajā mačā Anglija vairāk kā 60 000 skatītāju klātbūtnē Romas olimpiskajā stadionā sagrāva Itāliju 46:15. Maz ticams, ka Itālija šonedēļ iekodīs kā medicīniskai laboratorijai strādājošajai Īrijas izlasei. Anglija savā Twickenham stadionā spēlēs ar Velsu un Skotija Murrayfield stadionā ar Franciju.

Kristaps Staņa, Viasat Sport Baltic un Viaplay komentētājs:

“Īrija pret Itāliju. Novelties vēkšpēdus uz slidenas ietves var gadīties katram. Ledus nešķiro, nedz cik tu esi sportisks, nedz to, cik dārgs tavs mētelis. Itāļi ir sarūgtinājuši arī favorītus, un tas ir viņu īpašais mērķis šajā turnīrā – noķert kādu nedaudz aizsnaudušos. Maz ticams, ka Īrija iesnaudīsies, šī izlase strādā ar precizitāti kā medicīniska laboratorija. Iespējams, ka katram spēlētājam tiek uzdots veikt pat noteiktu skaitu tvērienu un piespēļu. Paredzams gan, ka cīņās starp uzbrucējiem būs īpaši skarbi momenti. 90/10. Provokācijas no itāļu puses būs, bet grūti izķert uz kļūdām tik salāgotu mehānismu kā Īrijas izlase.

Anglija pret Velsu. Treneris Gatlands atgriezis Velsai jauneklīgu spēles manieri. Negaidīti komfortablā uzvara pār skotiem var radīt nepareizu priekštatu. Velsa nav savā labākajā sastāvā un, iespējams, tamdēļ spēlē daudz atbrīvotāk. Angļiem pirmajā kārtā bija laba treniņspēle pret Itāliju, pat slēpjot savus trumpjus. Mājas sienu priekšorcība un stabilāks sastāvs ir Anglijai, bet jābūt uzmanīgiem – velsieši ir gana viltīgi un skotu asinis jau nobaudījuši. 60/40. Nozīmīgākā spēle šajā kārtā, kurā angļiem ir vairāk priekšrocību.

Skotija pre Franciju. Skoti smeļas spēkus sporta psihologa kabinetā. Tik smagu sagrāvi pirmajā kārtā negaidīja neviens. Francijai uzvaru burtiski izrāva no rokām Sekstona dropsitiens. Kā vieni tā otri ar putām uz lūpām centīsies pierādīt, ka viss vēl nav zaudēts. Mājas sienu un dūdu skaņu atbalstītiem, skotiem zināma priekšrocība spēlē, bet spēlētāju un maiņu soliņu tas nepagarina. 50/50 ar nelielu ievirzi skotu virzienā.”

Sešu nāciju kauss regbijā kanālā Viasat Sport Baltic un platformā Viaplay:

• Sestdien, 10.februārī VSB 16:25 Īrija – Itālija

• Sestdien, 10.februārī VSB 18:40 Anglija – Velsa

• Svētdien, 11.februārī Viaplay 16:55 Skotija – Francija

• Svētdien, 11.februārī VSB 20:30 Skotija – Francija

Leave a Comment