VSB un Viaplay piedāvā pasaules labāko futbola izlašu pārbaudes spēles

Kanāls Viasat Sport Baltic un video satura platforma Viaplay piedāvā pasaules labāko futbola izlašu pārbaudes spēles: Vācija – Spānija, Vācija – Brazīlija un Anglija – Itālija. Nenokavē futbolu Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Viasat Sport Baltic un Viaplay piecu dienu laikā parādīs piecas no astoņām izlasēm, kas kļuvušas par pasaules čempionēm futbolā. Piektdienas vakarā Diseldorfā pārbaudes spēlē tiksies Vācija un Spānija. Otrdien, 27.martā, Vācija tiksies ar Brazīliju – divas komandas, kas kopā Pasaules kausa izcīņā uzvarējušas deviņas reizes. Savukārt Vemblija stadionā 1996.gada pasaules čempione Anglija tiksies ar četrkārtējo titula īpašnieci Itāliju.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Pasaules Kausa izcīņa jau ir pavisam tuvu pie apvāršņa, tāpēc eksperimentu laiki finālturnīra dalībnieku izlasēs ir beigušies un jāsāk iespēlēt labākais sastāvs. Abas futbola lielvalstis Vācija un Spānija arī šogad ir turnīra galveno favorītu vidū, līdz ar to šī pārbaudes spēle Vācijā var ieiet ļoti emocionālā gultnē. Nepalaid garām futbolu lieliskā atmosfērā ar Mesuta Ezila, Tomasa Millera, Leroja Sanē, Emrē Džana, Andresa Injestas, Dāvida Silvas, Djegu Koštas un citu kājbumbas lielmeistaru piedalīšanos!”

Pārbaudes spēles futbolā Viasat Sport Baltic un Viaplay:

• Piektdien, 23.martā, 21:40 Vācija – Spānija

• Otrdien, 27.martā, 21:40 Vācija – Brazīlija

• Otrdien, 27.martā, 23:45 Anglija – Itālija

Leave a Comment