Visspēcīgākais dabiskais līdzeklis pret pietūkušām kājām

Kāju pietūkums var rasties dažādu iemeslu dēļ: karstuma, asinsvadu problēmu, nieru darbības traucējumu, grūtniecības, sirds mazspējas, hormonālu traucējumu dēļ.

Šo problēmu nevajadzētu uztvert vieglprātīgi, un labāk ir nekavējoties konsultēties ar ārstu, lai noteiktu, kas tieši izraisīja apakšējo ekstremitāšu pietūkumu.

Tautas medicīnā ir plašs visdažādāko līdzekļu arsenāls tūskas ārstēšanai, bet, iespējams, visefektīvākais no tiem ir pētersīļu uzlējums, kas efektīvi, bet maigi izvada lieko šķidrumu no organisma.

Diurētisks līdzeklis kājas tūskas ārstēšanai

Lai pagatavotu pētersīļu uzlējumu pietūkuma mazināšanai, jums būs nepieciešami gan svaigi garšaugi, gan sakne, t. i., viss augs. Rūpīgi to nomazgājiet un sasmalciniet gaļas mašīnā. Ielieciet masu termosā, ielejiet tajā 500 ml verdoša ūdens. Ļaujiet dzērienam nostāvēties diennakti, no rīta to nokāsiet.

Šo šķidruma daudzumu aprēķina 1 dienai. Tas jāsadala trim porcijām un jālieto pirms ēdienreizēm.

Lasi vēl: Dāmas, no šī brīža būs daudz vieglāk atrast bagātu dzīves partneri! Uzaicini vīrieti pie sevis uz nakti un paskaties kā viņš guļ

Lietojiet infūziju 2 dienas pēc kārtas, pēc tam 3 dienas atpūtieties un tad atkal dzeriet līdzekli 2 dienas. Burtiski nākamajā dienā jūs pamanīsiet, ka kājās samazinās pietūkums, un jūs varēsiet viegli uzvilkt savus iecienītākos apavus!

Palīdziet saviem draugiem, un pastāstiet viņiem par šo efektīvo līdzekli!

 

Leave a Comment