Vislaimīgākie ir tie cilvēki, kuri prot pareizi aiziet

  1. Aizejiet no draugiem, kuri jūs pazemo

Tie, kuri atļaujas izteikt nepatīkamus jociņus par jums, cenšas paspīdēt uz jūsu rēķina, kuri nepadara jūsu dzīvi labāku, kuri norāda uz jūsu trūkumiem. Nometiet no sevis šo lieko smagumu.

  1. Atstājiet pilsētu, kurai jūs vairs nepiederat

Kur nekas, nekad nemainās, kur jūs jau zināt katru stūrīti, kur katrs zina, kas jūs esat. Pilsēta, kura jūs pārāk daudz reižu ir jūs salauzusi. Atstājiet to, lai sāktu visu no jauna jaunā pilsētā, atstājiet sāpīgās atmiņas, un pamēģiniet sevi atklāt no jauna.

  1. Pietiek teikt “jā”, kad jūs vēlaties pateikt “nē”

Pietiek pakļaut riskam savu veselību un labklājību, tāpēc, ka jūs negribat apbēdināt citus cilvēkus. Pietiek just, ka jums ir jābūt klāt visur, kur vien jūs uzaicina. Pietiek pakļauties spiedienam. Biežāk sakiet “nē”, un jūs redzēsiet, kā tas izmainīs jūsu dzīvi.

  1. Beidziet tik ļoti pārdzīvot par to, ko padomās citi

Pietiek pakļauties citiem, lai viņiem izdabātu, pietiek dzīvot ar kāda atbalstu. Pietiek domāt par to, ko viņi pateica, pietie ticēt, ka viņi jūs pazīst labāk, nekā jūs zināt paši sevi.

  1. Atstājiet savu pagātni

Jūs vairs tajā nedzīvojat, un tai nav jums jāseko katru reizi, kad cenšaties iet tālāk. Atstājiet pagātnes kļūdas, neveiksmes, to pagātni, kura jūs vairs jau neraksturo.

  1. Beidziet sev melot

Sirds dziļumos jūs zināt, no kā jums ir jāaiziet. Jūsu sirds zina, kad to vispareizāk darīt. Jūsu prāts zina, ka ar jums viss būs kārtībā, kad jūs aiziesiet. Tad pietiek sev teikt, ka jūs nevarat aiziet, pietiek teikt, ka aiziet – tas ir slikti. Patiesībā aiziešana var kļūt par jūsu glābiņu.

avots

Leave a Comment