Katras Zodiaka zīmes visslēptākās bailes!

Atklājot savas bailes un, parādot reālos iemeslus, kas aiz tām stāv, jūs varat nostāties uz veiksmes un savas labklājības uzlabošanas ceļa.

Auns – cilvēku distancēšanās

Aunu lielākās bailes ir pazaudēt biedru. Viņi rezultātā cieš, kad aiziet mīļotais cilvēks, bet arī tas nerada viņos motivāciju kontrolēt savas jūtas.

Vērsis – resursu izsmelšana

Vērši ir nemainīgi saistīti ar pragmatisko pasauli. Vērsis var būt satriekts par to, ka resursi ir izsmelti. Kad viņiem nepietiek pieejas pasaulīgām un uz naudu orientētām lietām, viņus piemeklēs bailes.

Dvīņi – izdarīt vienu pareizu izvēli

Dvīņi ir radoši cilvēki. Viņi vēlas uz lietām skatīties no visām iespējamām pusēm, ņemot vērā visas iespējas. Viņiem ir pārāk grūti izvēlēties kaut ko vienu.

Vēzis – iziešana ārpus komforta zonas

Bailes jaunu iespēju un visa jaunā priekšā liek Vēžiem dzīvot savā sapņu pasaulē. Tieši iziešana ārpus komforta zonas var Vēžus pa īstam sabiedēt.

Lauva – nepanākt apkārtējo atzinību un cieņu

Lauvas ir slaveni ar to, ka ir draudzīgi, harizmātiski cilvēki. Nekas nevar viņus padarīt laimīgākus, kā atrašanās uzmanības centrā un apkārtējo uzmanības piesaistīšana. Bet, no kā viņi baidās – tā ir pilnīgi pretēja situācija.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru