Katras Zodiaka zīmes visslēptākās bailes!

Jaunava – kļūdas, nekārtība

Jaunavas vienmēr uztraucās par kārtības saglabāšanu. Neadekvātums un kļūdas droši vien satrauc viņas līdz sirds dziļumiem.

Svari – vientulība

Svari ir kaislīgi mīļākie. Viņu pieķeršanās izrādīšana pret citiem nekad nepārstāj apkārtējos pārsteigt. Ņemot vērā tās pašas īpašības, viņi pavisam viegli var ieslīgt depresijā, ja paliks vieni.

Skorpions – intīmās attiecības

Skorpioni ar grūtībām izrāda savas emocijas ārējai pasaulei. Beigu beigās viņi distancējas no cilvēkiem, kurus viņi patiešām mīl, jo baidās nonākt tādā stāvoklī, kurā viņiem būs jāatklāj savas jūtas.

Strēlnieks – klaustrofobija

Viņiem patīk ceļot. Viņi vienmēr meklē labāku telpu savā dzīvē, attiecībās un visā pasaulē. Tas savā ziņā arī nosaka arī viņu bailes.

Mežāzis – izgāšanās

Bailes no neveiksmēm nekad nedrīkst aizliegt kādam riskēt. Tādas ir bailes, ar kādām nākas saskarties Mežāžiem. Viņi ir strādīgi profesionāļi, bet, kad viņiem ir jāpieņem svarīgi lēmumi, viņi vienmēr atrodas divatā kopā ar bailēm no neveiksmes.

Ūdensvīrs – apstākļi

Ūdensvīri baidās no rutīnas un mierīgām situācijām. Viņi neieredz sajūtu, ka ir iestrēguši regulāru darbavietu grafikos vai uzņēmumos.

Zivis – pienākumi, atbildība

Viņām patīk būt brīvām, un nenoslogot sevi ar kaut kādiem pienākumiem dzīvē. Viņi nekad nepieaug tāpēc, ka viņi visu laiku bēg no atbildības.

avots

Leave a Comment