Visi nez kāpēc uzskata, ka šīs lietas sievieti padara jaunāku, bet patiesībā… viss ir otrādi

2. Īsi mati sievieti padara jaunāku

Daudzas domā – ja es uztaisīšu super īsu matu griezumu, tad izskatīšos par vismaz 5 gadiem jaunāka. Vai tā ir? Protams, īsi mati konkrētā vecumā izskatās patiešām labi, taču tikai ar vienu nosacījumu – tavam sejas ovālam piestāv īsi mati. Ja tev tāds griezums nepiestāv, tu sasniegsi pavisam pretēju efektu – viss izskatīsies sliktāk nekā pirms tam.

 

3. Ja izvēlēsies ģērbties jauneklīgi, arī izskatīsies jaunāka

Foto – Pexels

Ja tu vilksi jaunu meiteņu apģērbu, tad tu izskatīsies nevis jaunāka, bet kā vecmāmiņa meiteņu drēbēs. Un pavisam ar garantiju tu pievērsīsi sev uzmanību uz ielas.

Tikai pavisam cita iemesla dēļ… Saprotams, tas nenozīmē, ka nosvinot 50.dzimšanas dienu, tev jāģērbjas kā 70.gadu skolas bibliotekārei, tomēr ir konkrētas lietas, kas jāatceras – krāsas, svārku garums, nav vēlams izvēlēties ļoti apspīlētu apģērbu, ar jauneklīgu printu (piemēram, rozā puķītēm) utt.

 

4. Ja tu nogriezīsi čolku, tad izskatīsies jaunāka

Tieši tas pats, kas ar īso matu griezumu – ja tev ponijs vai čolka piestāvēja jaunībā, piestāvēs arī tagad. Ja nepiestāvēja, viss kļūs tikai sliktāk.

Un, atceries, jebkurā vecumā tavs labākais draugs ir spogulis!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anita Capula</cite>

    Tikai pavisam cita iemesla dēļ… Saprotams, tas nenozīmē, ka nosvinot 50.dzimšanas dienu, tev jāģērbjas kā 70.gadu skolas bibliotekārei,….kádé£ táds secinájums aizvainojo$ bibliotekáriem, nostrádáju bibliotekás Rígá un Somijá 47 gadus… neesat redzéjusi bibliotekáres, ja tá secinát…

Pievienot komentāru