Vīrs, slepus no sievas, 15 gadus raka tuneli no guļamistabas. Viņa to uzzināja nejauši, kad vīrietis naktī sāka doties prom

 

Patsijs Kers 15 gadus pēc kārtas katru nakti raka tuneli no savas guļamistabas.

Viņa sieva gulēja tik cieši, ka par projektu uzzināja tikai tad, kad vīrs naktī sāka doties prom un mēģināja viņam sekot.

Rūpīgais darbs atņēma vīrietim (pēc amata – santehniķis)  visus spēkus. Vēlāk viņš atzina, ka ne reizi vien domājis visu pamest, taču tunelis jau bija izraksts par dziļu – to aizrakt būšot tikpat grūti, cik turpināt.

Sieva aizmieg tikai ar miegazālēm un visu nakti neko nedzird. Tas ir vienkārši smieklīgi, bet es strādāju un strādāju, reiz pat atnesu perforatoru,” žurnālistiem stāstīja Patsijs.

Pēc 15 gadiem santehniķa dīvainais darbs tika pabeigts. Viņš izraka ērtu šauru bedri līdz tuvākajam krogam, un tad Patsija plāns izgāzās: viņa sieva pārstāja dzert miegazāles.

Kādu nakti sieviete pamodās un ar lielu izbrīnu ieraudzīja, ka viņas vīrs atgrūda skapi un paslēpās šaurā bedrē.

Santehniķa sieva ieskatījās iekšā, nedaudz izsekoja tuneli, bet netika līdz galam. Viņa tikai gaidīja, kad no rīta atgriezīsies vīrs. Petsijam nekas cits neatlika, kā atzīties visā.

Tunelis vēl bija jāaprok. Viņš gājis zem ietves un daļa flīžu izkritusi cauri – vietējās varas iestādes jau bija sākušas interesēties par situāciju.

Pievienot komentāru