Viņi nodzīvoja kopā jau vairāk nekā 55 gadus. Ieklausies viņu padomos!

Bridžeta un Haralds Pērkinsi ir pāris no Leikplesidas, ASV. Viņi kopā ir jau vairāk nekā 55 gadus, un medijiem Bridžeta pastāstīja, kas, viņasprāt ir laimīgas laulības noslēpums.

Nepalikt ar vīrieti, kurš tevi nenovērtē

Kāpēc jūs paliekat ar partneriem, kuri netērē laiku, enerģiju un pūles jums? Pa šo zemi staigā miljards citu cilvēku, ar kuriem jūs varētu būt laimīgāka. Es zinu, ka ir grūti aiziet no mīļotā cilvēka, bet ir svarīgi zināt savu vērtību un to, ko esi pelnījusi. Tad arī partneris tevi novērtēs!

Klausīšanās ir tikpat svarīga kā runāšana

Sievietes var runāt 80 procentus laika, bet vīrieši – 20 procentus. Tomēr sievietes vēlas tikt uzklausītas. Viņas pauž savas jūtas un vēlas, lai viņas saprot un pieņem. Viņas vēlas būt kopā ar kādu, kurš klausās viņās tikpat daudz, cik viņas klausās viņā. Mans vīrs ir iemācījies mani uzklausīt!

Attālums

Uzrakstiet viņam mīlestības apliecinājuma vēstuli vai romantisku ziņu, kamēr abi esat darbā. Tas ļaus novērtēt jūsu attiecības pat tad, ja esat tālu viens no otra.

Jums būs nepieciešama liela pacietība

Mūsdienu iepazīšanās pasaulē nejaušs vienas nakts sakars ir biežāk sastopams nekā tad, kad mūsu vecmāmiņas bija jaunas. Dažreiz mēs pārāk ātri cenšamies panākt fizisku saikni ar kādu, ar kuru vēlamies izveidot emocionālas un ilgstošas attiecības.

Ja jūs meklējat tikai intimitāti, dariet to savam partnerim zināmu. Ja tomēr vēlaties ko nopietnāku, tad nesteidzieties. Iemācieties pacietības (fiziski un emocionāli), ja patiesi vēlaties kādu labi iepazīt. Pacietība ir tikums.

Neatkarīgi no nepatikšanām un nelaimēm, jums vajadzētu mīlēt vienam otru.

Mīlestība ne vienmēr sola taureņus vēderā un rožainu nākotni. Dažreiz dzīvē jums nākas saskarties ar sarežģītām situācijām gan attiecībās, gan ārpus tām, tāpēc jums ir jāturas vienam pie otra. Tas var prasīt vairāk pūļu, bet, ja redzēsiet, ka jums ir pretimnākšana, jūsu attiecības būs stiprākas nekā jebkad agrāk.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment