85 gadus veca sieviete izmainīja savu ķermeni. Būsi šokā par to, ko redzēsi

Anna Peske ir parasta pensionāre no Ņujorkas štata, ASV. Pareizāk sakot, bija parasta. Viņai ir 85 gadi, un vēl pavisam nesen viņa izskatījās tā, kā viņas vecuma cilvēkam vajadzētu izskatīties.

Viņas bērni un mazbērni dievina vecmāmiņu un vienmēr uzskatīja, ka viņa turas labi. Un tas, ka vairākus gadus Anna cieta no hroniskām muguras sāpēm, visiem šķita gluži dabiski. Tāds vecums. Pat pati sieviete negaidīja, ka atbrīvosies no sāpēm, līdz kādu dienu viņa devās apciemot meitu.

Ejot augšup pa kāpnēm, viņa pēkšņi izjuta tādas sāpes mugurā, ka tikko varēja nostāvēt kājās. Visu atlikušo laiku, ko Anna pavadīja, apmeklējot meitu, viņa bija spiesta izmantot ratiņkrēslu. Un sievietei nepatika doma, ka tā arī turpmāk būs bezpalīdzīga. Viņa nolēma atrast veidu, kā tikt galā ar šo problēmu.

“Es izmēģināju visu,” viņa atceras. – “Akupunktūra, fizioterapija, es devos pie kaulu ārsta. Pēc tam iestājās atvieglojums, bet drīz sāpes atgriezās.”

Pēc aptuveni trim mēnešiem Anna iepazinās ar 28 gadus veco Reičelu Jesienu.

Reičela pati cieta no muguras sāpēm, tāpēc sāka interesēties par jogu.

Un pēc tam kļuva par instruktori. Meitene sāka apmeklēt veco sievieti un rādīt viņai dažādus vingrinājumus, lai uzlabotu stāju un stiprinātu muguras muskuļus.

Pagāja tikai mēnesis, un Anna jau varēja sajust rezultātu.

Un viņa varēja izmēģināt sarežģītākus vingrinājumus.

Lasi vēl: Ikigai: 5 japāņu laimes un harmonijas principi

Ir pagājuši divi gadi, un tagad jūs paši varat redzēt, kā ir mainījies sievietes ķermenis! Viņa atkal var turēt muguru taisni. Reičela ir iemantojusi slavu arī kā instruktore, un tagad daudzi cilvēki sapņo nokļūt viņas rokās.

To, ka joga var palīdzēt atbrīvoties no muguras sāpēm, apstiprina arī ārsti. Un Annas Peskes stāsts pierāda, ka nekad nav par vēlu rūpēties par savu ķermeni. Taču esiet uzmanīgi – progress prasa laiku un pacietību. Un labu mentoru…

 

Leave a Comment