Viņa meklēja sev bagātu vīru – uz viņas vēstuli atsaucās baņķieris! Lūk, ko viņš atbildēja…

Šī meitene ar iepazīšanās portāla palīdzību meklēja sev bagātu vīru. Meitene raksta šādi:

“Es netaisos melot par iemesliem, kādēļ esmu šeit. Man šogad paliek 25 gadi. Esmu ļoti pievilcīga meitene. Man ir laba gaumes un stila izjūta. Vēlos apprecēt vīrieti, kas nopelna vairāk nekā 500 tūkstošus ASV dolāru gadā. Jūs varat pieņemt, ka esmu ieinteresēta tikai sevī, bet tā nebūt nav. Lai jūs saprastu: Ņujorkā kāds, kas nopelna miljonu ASV dolāru gadā, tiek uzskatīts par vidējās šķiras pārstāvi. Un es nevēlos būt nabadzīga.

Mani nosacījumi nebūt nav neizpildāmi. Vai šajā mājaslapā ir kāds, kura gada vidējie ienākumi ir vairāk par 500 tūkstošiem dolāru? Vai arī jūs visi jau esat precējušies? Vēl viens jautājums: “Ko man vajadzētu izdarīt, lai apprecētu tik bagātu vīrieti?”

Visi, ar kuriem es iepriekš esmu tikusies, nesaņēma vairāk par 250 tūkstošiem dolāru gadā. Tādēļ man šķiet, ka līdz šim tie ir kā kaut kādi griesti man. Jūs varētu, lūdzu, atbildēt uz pāris man interesējošiem jautājumiem? Piemēram:

  1. Kur jūs, bagātie vīrieši, parasti ballējaties? (Lūgums nosaukt savus iemīļotākos bārus, restorānus, sporta zāles – vēlams ar visām adresēm).
  2. Kāda vecuma vīriešiem man labāk pievērsties?
  3. Kādēļ lielākā daļa bagātu vīriešu sievu ir tik īpatnējas?
  4. Kā jūs zināt, kuru sievieti precēt, bet kura jums var būt tikai kā draudzene blakus? Mani tik ļoti neinteresē draudzenes, kā sievas loma jums blakus.

Nevaru vien sagaidīt jūsu atbildes!

Jūsu Skaistulīte”

Šķir nākošo lapu un uzzini, kādu atbildi viņa saņēma

Pievienot komentāru