Viesmīlīgā saimniece parāda, kā 30 minūtēs pagatavot aromātiskus lauku stila kartupeļus svētku galdam

Sagatavošana

1.Mēs cepsim kartupeļus ar mizu. Tāpēc lieli jauni kartupeļi ir labāk piemēroti. Rūpīgi nomazgājiet to ar suku, lai noņemtu visus netīrumus. Pēc tam sagrieziet to vienāda izmēra gabaliņos. Lai to izdarītu, vienkārši sagrieziet katru kartupeli uz pusēm un pēc tam vēl 3 daļās.

2.Tālāk kartupeļus liek katliņā un pārklāj ar aukstu ūdeni. Kartupeļus nav nepieciešams sālīt, pretējā gadījumā gatavošanas procesā tie sāks sadalīties. Uzkarsē ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai un vāra kartupeļus vēl 3-4 minūtes uz vidējas uguns. Vairs nevajag!

3.Nokāš dārzeņu caurdurī. Tad ielejiet visu dziļā bļodā un pievienojiet visas garšvielas, itāļu garšaugus, olīveļļu un Tabasco mērci tieši karstajos kartupeļos. Pēdējā sastāvdaļa patiks tiem, kam garšo pikantāki kartupeļi. Nav nepieciešams to pievienot.

Lasi arī: Medū glazētas vistas recepte, maiga, mūtē kūstoša gaļa

4.Visu kārtīgi samaisa, lai katra kartupeļa daiviņa būtu pārklāta ar garšvielām. Ļaujiet dārzenim nostāvēties vismaz 10 minūtes. Šajā laikā uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Pēc tam kartupeļus pārliek uz cepešpannas, kas izklāta ar pergamentu, lai visas šķēles būtu atsevišķi viena no otras.

5.Cep lauku stila kartupeļus 20–25 minūtes. Ar to pietiks, lai viņš būtu gatavs. Pēc tam sasmalciniet garšaugus un ķiplokus. Pēc tam ielieciet sagatavotos kartupeļus bļodā un pievienojiet tam zaļumus un ķiplokus. Visu kārtīgi samaisa un ātri pasniedz ēdienu!

Kā pagatavot kartupeļus lauku stilā

Šos kartupeļus var pagatavot iepriekš. Piemēram, no rīta veiciet visus sagatavošanas procesus, bet vakarā cepiet kartupeļus. Būtībā tas darbojas tieši tāpat kā ar gaļu. Dārzeņu var marinēt olīveļļā un garšvielās vairākas stundas. Rezultātā kartupeļi ir vēl garšīgāki!

Protams, lauku stila kartupeļus var pagatavot vieglāk. Vienkārši cepiet to šķēlēs eļļā un garšvielās. Tomēr šajā gadījumā, visticamāk, garoza nebūs. Un viņa ir tik laba, piekrītu! Es arī iepriekš runāju par cita ēdiena vēsturi. Tie ir kartupeļi Ulan stilā. Lieliska kartupeļu alternatīva, ko var pagatavot bez cepeškrāsns. Kā tieši, lasiet rakstu saitē.

Pastāsti man, kā jūs gatavojat kartupeļus? Būtu lieliski, ja komentāros padalītos ar savu parakstu recepti!

Leave a Comment